Horoskop za jul

Horoskop za jul 2018. godine

ASTRO ANALIZA HOROSKOPA ZA JUL 2018. GODINE!!!

Ovaj mesec Jul kreće sa konjukcijom Marsa i Meseca u Vodoliji što nam daje strasti, jake instikte, osećanja i uzbuđenje. Nadovezuje se i opozicija Merkura iz Lava koji pokreće kritike ogovaranja, uznemirenost, gubitke, nestabilnost. Sve to će tolerisati retrogradni Jupiter iz Škorpije do 10. Jula.

Budžetske uplate 

Jupiter kreće napokon direktno 10. Jula i pokreće veliki vodeni trigon sa Suncem iz Raka i Neptunom iz Riba što nam donosi veliku sreću, dobre mogućnosti, lepa osećanja, slogu, zaradu, odskočnu dasku u svemu pa čak i u fizičkoj formi.

Nove mere za podršku rađanju od 1. jula 2018. godine.

Merkur će krenuti retrogradno u Lavu od 26. jula do 19. avgusta pa bi u to vreme trebali obratiti pažnju na priče i šta pričate, nerve, odnos sa decom, međuljudske odnose, zabave, intelektualne pretenzije. Potrudite se da budete u ravnoteži.

Retrogradni Neptun u Ribama od 18. juna do 25.novembra 2018. godine

Od 10. Jula Venera prelazi iz Vatrenog Lava u odmerenu i zemljanu Devicu pa sve što je bilo prenaglašeno i prepuno strasti sada se racionalizuje.

Kako će Venera biti u drugoj polovini Jula harmonična sa Plutonom u Jarcu naglašeni su poslovi koji imaju veze sa zdravljem, lečenje, farmacija, medicina, kozmetika, zdrava ishrana pa ako je neharmonična u vašem horoskopu vi možete doživeti razočaranje od saradnika i osoba na položaju.

Školski kalendar za škole Srbije 2018/2019

Svakako je ovaj mesec mnogo bolji od predhodnog i mnoge stvari kreću svojim tokom mada može biti i nekih zastoja jer ima retrogradnih planeta a i to ima svoju svrhu.

SRETNO U SVEMU A NAJVIŠE U LJUBAVI!!!

Šta mogu pojedinačni znaci očekivati kroz mesec JUL?

Astrolog: Željka Knežević

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANCI …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts