Horoskop za novembara

Horoskop za novembar

Prvi dan novembra obeležava prelazak Venere iz Škorpije u vatrenog i optimističnog Strelca.

Merkur je započeo svoj retrogradni hod u Škorpiji i bit će do 20. nevembra gde svi treba da pazimo šta pričamo, dogovaramo, potpisujemo, kakve finansiske transakcije planiramo…

Mars i dalje tranzitira kroz Vagu do 19. novembra gde se dešavaju razne napete i borbene situacije u partnerskim odnosima.

Od 19. pa na dalje Mars će ući u Škorpiju i praviti opoziciju sa Uranom iz Bika gde se mogu kod mnogih osoba dešavati preterana agresivnost, drastične promene, nagli prekidi, nesreće, neosetljivost na tuđe probleme i originalna dešavanja koja mogu biti u vašem polju imetka, finansija i polju nasledstva, partnerovih finansija, osiguranja i još mnogih dešavanja.

Šta će nam doneti Venera u Strelcu

Neptun koji se kretao retrogradno sada kreće direktno od 27. novembra pa mnoge stvari koje nisu bile jasno definisane ili viđene ili su bile maskirane, sada padaju maske i sve je mnogo jasnije. Pojedine osobe se čak mogu i razočarati i uvideti da su neke stvari bile iluzija.

Generalno gledano nikad nije lak period kada je Merkur retrogradan a posebno u Škorpiji gde će tranzitirati od 3. oktobra do 9. decembra može biti dobar za špekulacije a i raskrinkavanje prikrivenih ili prećutanih istina. Neočekivani preokreti i mnogo strasti će doneti vladavina Škorpije dok poslovno mnogi znaci mogu imati uspešnu karijeru.

Iskoristite još ovaj Mesec Jupiterovu energiju i optimizam jer posle 3. decembra on prelazi u Jarca gde je dosta poslovan i teži visokim položajima, vladarstvu i funkciji.

 

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts