LAV 21.juli – 21.avgust – Horoskopski znak

Pozitivne i negativne osobine

 

Pozitivne osobine Lava:

Lavovi su obično dobri lideri, organizatori i administratori. Obično su veoma popularni. Kojoj god grupi da pripada, Lav ima ogromne šanse da postane vođa.

Lav je u većini slučajeva izuzetno plemenit. To je njegova najbolja karakteristika. Čineći druge srećnima, Lav i sam postaje radostan. U nekim slučajevima, njegova plemenitost nema granica.

Domaćinski nastrojeni Lavovi (i muškarac i žena) veoma vole goste, i obično ih i dobro ugoste i dobro zabave. Njima nikada ne nedostaje društvo.

Lav ima ogromnu energiju i volju. Obožava da radi za neki naročit cilj. Kada se ponaša korektno, skoro uvek dobija ono što zaželi i na čemu radi.

Skoro da nikada nije nesiguran u sebe. Pun je poverenja. To je osoba koja je direktna u svemu što čini, koja brzo misli i dobro donosi odluke. Lav je često idol svojoj okolini upravo zbog velike ambicioznosti i pozitivnosti. On zna kako da završi nešto što je započeo. Iako Lav može da bude sjajan u pravljenju viceva, on nije površan.

To je jedna priroda koja se voli i koja nailazi na mnogo simpatija. Nema ničega sitnog kod Lava. On radi šta može za one koji to zaslužuju. U svakom slučaju, to je osoba, kada je pozitivna, na koju drugi uvek mogu da računaju. On misli ono što kaže. To je iskren čovek koga drugi cene kao prijatelja.

Negativna strana Lava:

Lav, naravno, ima svoje mane. Ponekad može da bude veoma arogantan. Misli da niko osim njega ne zaslužuje da bude vođa. Misli da je samo on sposoban za prave stvari. Zbog toga često može da bude prilično nepopularan.

Neki Lavovi su suviše veliki materijalisti.

Sa druge strane, Lav ponekad veoma voli da gospodari ljudima kako u svojoj kući, tako i na poslu. Štaviše, ubeđen je da na to ima prava. Može da bude egocentričan do nemogućih razmera, i taj Lav veoma malo brine šta drugi misle ili osećaju. Može da bude neotesan i surov.

Poznate ličnosti rođene u ovom znaku:
Nil Armstrong, Vilt Čemberlen, Alfred Hičkok, Musolini, Napoleon, Žaklina Onazis, Hajle Selasije, Rejmond Čendler, Aleksandar Dima, Robert Grejvs, Mik Džeger, Džordž Bernard Šo, Karl Gustav Jung, Stenli Kubrik, Henri Ford, Iv Sen Loran, Piter O Tul, Mirna Loj, Robert Mičam, Endi Vorhol, Mata Hari, Dastin Hofman, Fidel Kastro, Džon Golsvorti, Lorens od Arabije, Robert Redford, Klod Debisi, Dragan Nikolić, Milja Vujanović, Predrag Ejdus, Neda Ukraden.

 

Similar Posts