Hotel Transilvanija 3

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata opčinio decu (i njihove roditelje) širom sveta, u trećem nastavku naziva Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje zabavniji je nego svi njegovi predhodnici.

Najpoznatiji vampir na svetu ovog leta odlučio je da konačno uzme odmor i opusti se sa svojom čudovišnom porodicom i prijateljima!

Da li ste spremni za egzotično krstarenje sa Drakulom i njegovom svitom? Kako izgleda kada sve Drakuline kočnice popuste pod pritiskom porodice?

Hotel Transilvanija 3: Nove nevolje na vidiku

Originalni naslov: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation.

Dužina trajanja filma: 97 minuta.

Država i godina proizvodnje: SAD / 2018.

Žanr: animirani, komedija.

Pogledajte trejler

U sinhronizaciji “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”, učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike. Po treći put, neodoljivom Drakuli glas je pozajmio Dragan Mićanović, glas Mejvis pozajmila je Iva Stefanović, dok je glas tajanstvenoj kapetanici pozajmila Tamara Aleksić. U ulogama simpatičnih čudovišta naći će se i Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Goca Tržan, Tijana Dapčević, Lena Kovačević i mnogi drugi. Sinhronizaciju na srpski jezik je režirala Iva Milošević.

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima.

Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima na brodu, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.

Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, ili će poslednji potomak Abrahama van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu?

Similar Posts