Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop do 15. oktobra 2019. godine!

Lav vešt u udvaranju, Ribe pronalaze zajednički jezik

OVAN
Počećete više da razmišljate o svojim emotivnim potrebama i analizirate kako da ostvarite svoje ljubavne želje. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete se ipak truditi da sakrijete emocije. Iako za to nema razloga.

BIK
Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Slušajte unutrašnji glas. Očekuje vas jedan zanimljiv susret.

BLIZANCI
Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer tako možete propustiti dobru priliku. Dani će biti promenjivi, a vi treba da ostanete svesni.

RAK
U ličnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kada krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

Nedeljni horoskop

LAV
Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima i flertu.

DEVICA
Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspeti da nadomestite svojom maštom. Ako izađete sa prijateljima, očekuje vas niz prijatnih poznanstava. Očekuju vas dani ispunjeni sjajnom zabavom.

Dnevni horoskop za sve znakove

VAGA
Osećate se kao da ne možete pronaći sigurnost u ljubavi. Razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner vam ukazuje na način kako da bolje izrazite emocije. Rado ćete prihvatiti njegovu ljubavnu igru.

ŠKORPIJA
Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rešavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje jednostavno voleti bez previše reči. Usamljeni naklonost treba da pokažu delima.

STRELAC
Postajete sve manje zadovoljni ljubavnom situacijom. Želite je poboljšati što pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još nervirati, a treći će biti ravnodušni.

JARAC
Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti ljubavna očekivanja.

Paprike punjene sirom

VODOLIJA
Povlačićete se u sebe i skrivaćete svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.

RIBE
Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i prijatna. Moguće je da vam se iznenada javi neko sa posla i pozove vas na sastanak.

Hvala sajtu: lepaisrecna

Similar Posts