Ehoroskop 31. mart

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše poslovne zahteve ili za eventualne propuste.

Ljubav: Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju i svojim potrebama pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nova neprijatnost ili sukob sa određenim saradnicima, nateraće Vas da većinu stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se suviše ne zanosite popularnim temama, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni i društveni ugled.

Ljubav: U emotivnim odnosima nemojte podcenjivati nečiju ulogu ili precenjivati lične mogućnosti. Partner ne pokazuje veliko interesovanje za Vaše planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz, kao otrežnjenje ili dobru poslovnu lekciju. Strpljivo sačekajte na novu poslovnu priliku.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suviše suzdržano.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ehoroskop 31. mart

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Pažljivo analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti, to Vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh.

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje Vam se ne dopadaju.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima. Ugledajte se na jednu uspešnu osobu.

Ljubav: Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima, budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban „ljubavni tretman” kakav i zaslužuje.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Ehoroskop 31. mart

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do Vas jos uvek dopiru neodredjeni komentari ili nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje, sačuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom.

Ljubav: Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje. Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte dogadjaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti koje imate.

Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate svog partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari iznenada mogu i da izmaknu kontroli.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Neko Vas zavarava pogrešnom pričom, stoga nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vašu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze.

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Opustite se u društvu onih koje volite.

Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji trenutno kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada preterani ponos ili potreba za pobedničkim trijumfom.

Ljubav: Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju za prevazilaženjem raznih nesporazuma.

Zdravlje: Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.

Ljubav: Delujete uznemireno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava svojim preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, može da ima i svoju cenu.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Izbegavajte rivalske odnose i upotrebite zaobilazni način da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Ljubav: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje samo nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno za bolje razumevanje i deluje lekovito na oboje.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje pokreću Vaši saradnici, ali ostajete uskraćeni za širu podršku. Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje, samo poslovni dogovor uvećava mogućnost za zajednicki uspeh.

Ljubav: Ponekad umete da preterujete u svojim impresijama ili sa izlivom emocija, nemojte ishitreno davati velika obećanja. Dobro procenite svoje mogućnosti.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

Similar Posts