MLAD MESEC I DELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA

MLAD MESEC 15. FEBRUARA I DELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA U NEBESKI PROBUĐENOJ VODOLIJI!!!

Znamo već da je Vodolija humana, originalna, obožava druženje pa ima dosta prijatelja sa kojima je srcem okrenuta.

Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u jedanestom polju Vodolije može nam doneti neke nove originalne ideje dok pojedine osobe mogu i da se osećaju loše. Vodolije koje budu optimistične mogu doprineti da im se ostvare neki novi planovi.

Horoskop za februar

Vodolija je polje koje nam govori o planovima, željama, nadanjima, očekivanjima, mašti, snovima i nekim skrivenim unutrašnjim željama. Mnoge osobe mogu baš u vreme ovog pomračenja i mladog meseca očekivati iznenadne promene, pokretanja koja se mogu odnositi na dobitke ili gubitke u javnom životu ili u polju koje obuhvata vaša lična natalna karta.

Sada je više važno pokretanje Mladog Meseca nego Pomračenje sunca jer je Mesec sa Merkurom i Uranom aktivan,donosi nove ideje i svi problemi mogu lakše rešiti.

Veliku i dobru intuiciju mogu da imaju vazdušni i vatreni znaci koji će biti nadahnuti novim idejama. Svi koji se budu protivili mogu imati probleme i loše rezultate. Izraženi su kreativnost i promene.

OD 31. JANUARA DO 15. FEBRUARA NE PREPORUČUJU SE BITNE ŽIVOTNE ODLUKE ZBOG POMRAČENJA JER SU RETKI SLUČAJEVI DOBRIH ODLUKA!!!

SRETNO U SVEMU!!!

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati od ovog dešavanja?

Astrolog: Željka Knežević

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANCI …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts