Horoskop za februar 2018. godine ili ASTRO ANALIZA HOROSKOPA ZA FEBRUAR 2018. GODINE!!!

Prvi dan Februara je još uvek pod uplivom emocija koje su predhodile pomračenjem meseca u Lavu.

Pod tranzitom Merkura, Venere, Sunca i lepog aspekta Marsa iz Strelca ovo će biti jedan mesec sa dosta pozitivne energije za većinu znakova.

Merkur i Mars u pozitivnom aspektu sa podrškom Sunca daju nam čiste energične i umne situacije. Polemike će biti ubedljive sa dramskim nabojem. Praktičnost, hrabrost, kreativnost i sposobnost zapažanja će biti sada izražene.

Venera u Vodoliji ostaje do 10 februara a posle prelazi u Ribe i daje prostor za nežna, saosećajna, meka srca. Mnogima će u tom periodu biti potrebna ljubav. Pojedine osobe će se osećati povređeno usled svoje velike senzualnosti i osetljivosti.

Sunce i Merkur napuštaju Vodoliju 18. februara i kreće vladavina Riba što će kod mnogih osoba pokrenuti dobrodušnost, osećajnost, ljubaznost, stidljivost, strpljivost.

PLAVI MESEC – PUN MESEC 31. JANUARA 2018. GODINE!!!

Pozitivni aspekti sa Saturnom, Jupiterom i Plutonom su odlični za mnoga životna polja i planove, dok će Mars iz Strelca kod pojedinaca pokretati neki vid svađe, borbe, ljubomore i destruktivne energije. Uglavnom velika pokretačka energija nas podržava i gura na svim aspektima života pa tamo gde preti destruktivno usmerenje treba obratiti pažnju i izbeći svaki vid nasilnosti i guranja u propast i destrukciju.

GENERALAN OPIS TUMAČENJA POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNAKOVA!!!

Astrolog: Željka Knežević

 

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts