Dnevni horoskop za 11. januar

Dnevni horoskop za 11. januar

Pročitajte na blic.

Ovna čeka tajna avantura, a Vodoliju – trovanje hranom!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Dnevni horoskop za 12. januar

Koga čeka ljubav, a koga svađanje?

Ovan

Trenutni raspored planeta donosi vam uzbudljivu tajnu avanturu, ali danas nećete biti preterano raspoloženi za igre. Ovo je dan u kojem želite da se opustite u porodičnom krugu ili barem da deo dešavanja spolja unesete u vaš dom. Potrebno vam je kvalitetno vreme sa vašim najmilijima da biste konačno napunili baterije. To je ujedno i najbolji način da se pripremite za nedelju pred vama.

Bik

Ne brkajte prijateljstvo i ljubav! Kod vas su te kategorije često povezane pa se hteli to ili ne nađete u nezgodnoj poziciji. Upravo zbog ovakvog vašeg nastupanja, druga strana vas doživljava kao vetropira koji ni sam nije u stanju da razluči šta u stvari i sa kim želi. Ovo je dan u kojem ćete imati mnoštvo kontakata i poziva na druženje pa ih iskoristite na pravi način. Uživajte i dobro se provedite.

Blizanci

Vama je na pameti novac i troškovi koje imate. Teško da ćete uspeti da ih izbegnete iako ovaj dan nastojite da rešite sve poteškoće oko sume koju treba da date. Ni uz vašu najbolju moguću volju neke izdatke ne možete da izbegnete, ali barem, možete da se potrudite da oni budu što manji i da ne preterujete sa poklonima iako ste neke ljude s njima želeli da obradujete. Ovo nije povoljan period za vas.

Rak

Vrlo ste emotivni za šta je kriv Mesec koji je u tranzitu kroz vaše prvo polje. Odnos sa partnerom danas dobija na važnosti i u velikom diktira vaše emocije, pa ćete biti više okrenuti stanju između vas dvoje. Svaki sukob bi vas mogao uzdrmati, pa vam se savetuje da izbegavate nezgodne teme. Nepovoljna pozicija Merkura u osmoj navodi i na česte sukobe uopšte, pa je danas veoma važno da neke stvari i prećutite.

Lav

Vi ste se na ljubavnom planu našli u povoljnijem položaju. Nekim pripadnicima ovog znaka se smeši iznenadni prekid jedne i početak druge veze. Ukoliko tu pravu osobu još niste sreli, večeras se svakako potrudite da budete na nekoj zabavi, jer je lako moguće da vam se kad najmanje očekujete ukaže prilika za nešto novo i uzbudljivo.

Dnevni horoskop za 11. januar

Djevica

Predstoje vam lepša dešavanja na ljubavnom planu. Očekuju vas prijatni trenuci sa voljenom osobom, kao i mnoštvo lepih poznanstava. Današnji dan posvetite prijateljima, jer će vam oni itekako trebati. Kontakti sa drugima sada dobijaju na važnosti i vi ne možete, a da ovaj dan ne provedete u većem društvu. S poslovne strane ste sasvim sigurni u svoj uspeh, pa ste barem danas opušteni.

Vaga

Ne brkajte posao i ljubav jer ćete vrlo brzo uvideti da ste se prevarili. Osoba koja vam je zanimljiva, interesuje vas samo zato što je drugačija od vas, ali to ne znači i da je reč o pravom izboru. Lako je moguće da ćete se prvi put morati suočiti sa odbijanjem sa neke strane pa je to još dodatni razlog da ne počinjete osvajačke poduhvate. Setite se samo da ćete svakodnevno morati da se susrećete čak i pri negativnom ishodu osvajanja.

Škorpija

Ukoliko ste tokom sedmice imali obaveze, ni ovaj dan vam neće proći u odmoru. Ukoliko ste bili malo rasterećeniji isto vam se piše, obaveze kucaju na vaša vrata i ne možete da im izmaknite. Neki pripadnici ovog znaka će se danas opredeliti za osmišljanje poslovne strategije za naredne radne dane, dok će drugima na pameti biti novi projekti. U kojoj god da ste kategoriji, očekuje vas naporan dan, ali okončan uspehom.

Strelac

Vama sve ide kako ste i zamislili, novac, ljubav, prijateljstvo, pa i zdravlje u ovim hladnim danima nije vam bitnije ugroženo. Danas vam se savetuje da ne preterujete sa trošenjem. Ono što je za vas dobro jeste da u kupovinu povedete nekog štedljivijeg ko će vam skrenuti pažnju i na cene i na nepotrebnost svih stvari koje trpate u korpu. Iako vam se ideja možda neće dopasti u početku, na kraju ćete biti zahvalni zbog toga.

Jarac

Ovo je period u godini u kojem mnogi Jarčevi proslavljaju svoj rođendan, pa su samim tim puni energije i pozitivizma koliko se to već može reći za njih. Ukoliko spadate među slobodne pripadnike znaka vreme posvetite ljubavnim osvajanjima, jer je pravi trenutak za to. Prepustite se flertu i uživajte. Ukoliko ste pak zauzeti ovo je idealan dan da ga posvetite negovanju onog lepog u vašem odnosu sa partnerom.

Vodolija

Manje zdravstvene poteškoće bi mogle biti prouzrokovane namirnicama koje danas koristite u svojoj ishrani. Ne preterujte sa egzotikom i držite se isključivo onih proverenih stvari. Pred vama je dan u kojem možete da učinite nešto kvalitetno za sebe, pa neka to bude odabrana ishrana bogata vitaminima. Isuviše začinjena hrana vam se ne preporučuje pa se držite podalje od nje.

Ribe

Svuda oko vas je ljubav i nežna osećanja. Raspoloženi ste za romantiku u svim sferama. Slobodni pripadnici ovog nežnog znaka bi danas mogli da se zaljube, pa i da budu u iskušenju da nekome otkriju tajne svog srca. Oni zauzeti će učiniti sve da se voljena osoba kraj njih oseti privilegovano. Pred vama je dan za ljubav u kojem ćete uživati celim svojim bićem, jer je ljubav jedino što vam je važno u životu.

Similar Posts