RASPUSTI SE!

Neka tvoj zimski raspust, postane filmski raspust za pamćenje!

Snižene cene ulaznica u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica

Ove godine je sneg izostao, a sa njim i sankanje, grudvanje i pravljenje Sneška Belića. Nema potrebe da očajavate, jer je bioskop Cine Grand Capitol Park Rakovica spremio program filmske čarolije, zbog kojeg ćete zaboraviti na to što su izostale zimske čarolije!

Tokom trajanja zimskog raspusta, od 01. do 09. februara, u periodu od 10:00 do 15:00 časova, cene ulaznica u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica će biti snižene.

Cena karte za 2D film, u okviru akcije “Raspusti se”, će biti 300, a za 3D projekcije 420 dinara.

Na repertoaru su porodični i animirani filmovi, a neki od njih su: Mali Veseljak: Brod spasilac, Pećinci, Ferdinand, Mali Vampir, Koko i drugi.

Mali remorker, brodić uz koji su mnoge generacije odrasle, se vraća na veliko platno! Mali veseljak: brod spasilac je animirani film koji će osvojiti srca mališana, a mame i tate prisetiti na njihova detinjstva!

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac, Ilajas, pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Ilajas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande. Film je sihnronizovan.

Pećinci će nas povesti u urnebesnu avanturu. Radnja je smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, a priča prati simpatičnog pećinskog čoveka koji, zajedno sa svojim najboljim prijateljem – divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Mali Vampir nam donosi zanimljiv prikaz o drugarstvu između različitih ljudi. Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima. Jednog dana, Anton dobija priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu, i oni postaju prijatelji. Rudi se pokazao kao dobar drug, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

 

Similar Posts