Pun mesec 2. marta na 11. stepenu Device!!!

Kako je Devica intelektualni znak ona nam neće dati da ovaj Punom Mesecu izrazi svoja prava osećanja, nežnosti, duševnosti, sažaljenja…

Zemljani znak Device može biti dosta depresivan, melanholičan, da trpi intelektualnu bol, dok od mašte, romantike i snova gotovo da nema ništa. Depresija , duboke analize i sagledavanje istine kroz intelekt a ne nikako kroz osećajnost.

Mesec će biti u opoziciji sa Neptunom iz Riba što nam može dati lažnu dobrodušnost (mesec – duša i neptun – laž). Moguće su depresije, psihički poremećaji…

Istovremeno Pun Mesec i Neptun nadgleda pozitivan aspekt Saturna iz Jarca koji će Mesecu dati dužnost i odgovornost za porodicu mada može delimično da ohladi mesečeve emocije i plemenitost.

Saturn i Neptun mogu da nam daju snažnu memoriju i intuiciju pa uz pomoć Punog Meseca da izbacimo sva osećanja na površinu i neke davno zaboravljene, bolje reći potisnute boli u duši.

Venera i Merkur i dalje su u Ribama sa lepim aspektom Jupitera iz Škorpije i akcijom Marsa iz Strelca koji ujedno mogu dati mnogo razgovora, ljubavi, tajnih i skrivenih dopisivanja, izdaja, prevara, ljubavnog neverstva, što sve zavisi od vašeg ličnog horoskopa i položaja planeta po kućama.

Pun mesec u Devici može doneti probleme sa nervima, stomakom pa pazite na ishranu i ne nervirajte se za svaku sitnicu.

Pun Mesec se dešava u drugoj dekadi Device pa će najviše uticati kod osoba koje su rođene u drugoj dekadi ili imaju bitne planete na 11. stepenu.

U MARTU POSTOJE DVA PUNA MESECA I JEDAN MLAD MESEC!!!

DRAGE MOJE DAME SRETAN VAM DAN ŽENA!!!

Astrolog: Željka Knežević

 

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ASTROLOŠKI ZNACI!!!

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts