Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u Lavu

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u Lavu 11. avgusta 2o18. godine

Ovo je treće pomračenje ovog leta a drugo Pomračenje Sunca. Poslednji put je bilo isto Pomračenje na 18. stepenu Lava 11. Avgusta 1999. godine pa se pojedine osobe mogu prisetiti šta se sve dešavalo tada.

Sve o ženama lavovima: Ponosne, strastvene, teatralne

 

Ovo pomračenje ne bi trebalo biti opasno kada se uzme u obzir i Mlad Mesec pa se preporučuju novi počeci što se tiče unutrašnje ljubavi, osećanja u ljubavnim vezama,  pojedine osobe će zablistati u novim idejama i poslovima, neke osobe mogu unovčiti svoju duboku maštu, pojedini znaci mogu biti jako osetljivi pa da se dublje vežu za one koje vole.

Datumi isplate penzija, dečijeg, roditeljskog (materinskog), hraniteljskog dodatka i socijalne pomoći

 

Pomračenje se dešava u drugoj dekadi i najviše obuhvata osobe rođene u tom periodu. Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi mogu biti dosta nemirni i kreativni sa naglašenom osetljivošću. Ovo Pomračenje se dešava u 5. polju dece, ljubavi, porodice i svega što nam daje osećaj pripadnosti i sigurnosti. Sunce i Merkur će za vreme Pomračenja biti negativno aspektovano sa Jupiterom iz Škorpije pa se mogu dešavati zablude, prevelik optimizam, preterivanje, iskorištavanje, lakomislenost i euforija pa je potrebno obratiti pažnju u svim oblastima što zavisi od vaših ličnih tranzita i polja gde pada pomračenje i šta aspektuje.

Želim vam lepe nove početke

Astrolog: Željka Knežević

Šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znaci?

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga

Škorpija

Strelac

Jarac

Vodolija

Ribe

 

Similar Posts