Pun mesec 30. aprila

PUN MESEC 30. APRILA U STRASTVENOJ I DUBOKOJ ŠKORPIJI!!!

Svi smo već čuli da Škorpija ima moć feniksa da se digne iz pepela i destrukcije pa pokrene svoje SILNE ŽELJE dok Sunce iz Bika kreće sa pričom JA IMAM.

Škorpija je znak tajnosti, novca, velike ljubavi, strasti, veliki želja i obećanja što će obeležiti kraj aprila i prvi dan maja.

Sve odluke koje se donesu za vreme punog meseca u škorpiji su naše podsvesne želje i odluke iz naših osećanja u fazama meseca.

Sada su uspešni lekari, poslovi u tajnosti i istraživači. Snagu punog meseca sada naglašava sunce iz Bika i polako ga koči Saturn dok se pojedinci mogu osećati kao u oblacima.

Kako je škorpija simbol donjeg stomaka mogu se dešavati problemi sa genitalnim organima, slepim crevom, hormonskim poremećajima, pad imuniteta, mogućnost povreda, frigidnost ili prenaglašena seksualnost.

Moguće su ljubomorne scene, zavist, posesivnost i opsednutost.

Ovaj Pun Mesec je kao nabujala reka emocija koja juri bespovratno i nosi sve pred sobom u ponor da bi se pojavila i isplivala kao feniks pročišćena i moćna za novi početak.

 

Horoskop za maj 2018.

 

SVAKE GODINE SAMO JEDAN PUT SE DEŠAVA PUN MESEC U ŠKORPIJI!!!

Mesec u jednom znaku ostaje oko dva do tri dana i aspektuje razne aspekte. Kako je emotivan i menja se više puta u toku dana onda nam se može desiti da ujutro kada ustanemo poželimo nešto da razrešimo i već posle podne kada krenemo to da uradimo nekako se ta emocija razvodni i ratobornost prosto nestane.

Mesec najviše utiče na Rakove, Bikove i Ribe.

Posebno ako su žene u pitanju daje jake emocije i posvećenost osobama koje vole. Škorpije skrivaju osećanja, Device imaju najmanji uticaj meseca, Jarčevi nedostatak emocija nastoje zameniti poslovnim uspehom.

Velika je Moć Meseca koji utiče na emocije i san!!! SVE NAJBOLJE!!! SRETNO!!!

 

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018. GODINU!!!

Evo kako vi možete osetiti ovaj Pun Mesec!!!

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANCI …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts