tranzit merkura kroz lava

Tranzit Merkura kroz Lava od 05.08. do 19.08 2020. godine

Merkur je napustio sentimentalnog, osetljivog, emotivnopg i vodenog Raka i uskočio pravo u Vatrenog i strastvenog Lava.

Njemu vrlo prija tranzit kroz Lava pa može gledati da bude u centru pažnje kroz humor, igru, teatralnost, dramu itd. Ovaj Merkur razmišlja na dramatičan način dok mu je unutrašnjost rafinisana i dostojanstven je, želi ostaviti povoljan utisak.

Bit će naglašena ambicioznost i dobro završavanje poslova. Merkur će biti u kvadratu sa Uranom iz Bika što nam može dati ekscentričnost, arogantnost, nervozu gde je um stalno u pripravnosti kao zapeta puška.

Usled raznih nezadovoljstava vi se možete diviti sami sebi i sebe izdizati što donosi za rezultat da jeste sve uradili samo vi tj. ja ovo, ja ono, sve moram ja itd.

Sada će um biti jak i kreativan, komunikativan gde strasti samo pršte. Merkur će praviti trigon sa Marsom i konjukciju sa Suncem što su odlični aspekti. Merkur i Mars daju hitrinu uma, brzinu, hrabrost pouzdanost i odličnu moć zapažanja pa mopžete ovo iskoristiti za pregovore, ubeđivanja, kreativnost i još mnoge stvari što vaš lični horoskop pokazuje.

Merkur i Sunce u konjukciji iako se nikad ne udaljava od 28 stepeni daje nam impulsivnost, snažan um ,ambicioznosti kreativnost pa ako je negativno aspektovan od neke planete onda može dati preterivanje, tvrdoglavost, pristrasnost itd.

Iako Merkur tranzitira samo dve nedelje kroz Lava on mnogim osobama može doneti razne promene i da svoje mišljenje preokrenete iz korena.

Najviše će uticati na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije kada su mentalne promene u pitanju i druge stvari koje pripadaju Merkuru.

Srećno u svemu, budite zdravi 🍀🌻🌷🌸💐🌺🌹❤🌞

 

Astrolog: Željka Knežević

Kako na vaš znak i podznak može uticati Merkur?

Similar Posts