Vikend horoskop

VIKEND HOROSKOP DO 18. NOVEMBRA 2019: zvezde najavljuju pritisak, evo kad će početi

Horoskop najavljuje moguće tenzije tokom vikenda, evo kako da ih prevaziđete!

Horoskop za vikend od 15. do 18. novembra 2019. godine obeležiće Mesec u opoziciji sa Saturnom koji nas vodi u komplikovane situacije…

Naša očekivanja od drugih mogu biti nerealna ili previsoka (najviše na emotivnom nivou), možemo uhvatiti sebe kako mentalno lutamo po izgrađenim bajkama, bez da smo spremni na direktno delovanje i akciju (kvadrat sa Neptunom nam na jednom nivou „prazni rezervoar“).

Iz tog razloga, bitno je da se posvetimo nečemu što će nas zabaviti i probuditi onu dečiju razigranost, ali sve to na veoma kreativan način koji će nam izoštriti čula, i dati nam mogućnost da tu bajku „spustimo“ kroz stvaralaštvo.

Venera kvadrat Neptun može biti aspekt koji govori o prevarama, lažima i obmanama, ali kako nas neko može obmanuti ili prevariti, a da već prvo mi to sami sebi nismo učinili, bežeći od istine i onoga što budi našu životnu vatru.

Kako su nastale cipele na štiklu?

Vikend horoskop do 18. novembra

Za vikend nas očekuje dosta mirnija atmosfera, a Mesec će u petak popodne ući u znak Raka u kojem će biti sve do nedelje uveče. Ono što možemo očekivati jeste potreba da vreme provedemo u okviru svog doma i sa voljenim osobama.

Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Ovo je dan za porodična okupljanja, boravak na svim onim mestima koja nam pružaju osećaj sigurnosti. Budi se potreba da budemo nežni, brinemo o drugima i otvoreno pokažemo svoje emocije.

Kada se Mesec nađe u znaku Raka, naše aktivnosti se prebacuju u okvir doma, tako da trpeza postaje obilnija i bogata domaćim jelima. Javlja se potreba da negujemo druge, ali pre toga – ne zaboravite da sebi pružite nežnost!
Ako je potrebno, uradite sami ono za šta biste inače tražili pomoć prijatelja ili partenera.

Kritike i takmičarski odnos neće dobro prolaziti pa vodite računa da nekome ne stanete na “žulj” nenamerno.

Hvala sajtu: profesionalnaastrologija.com

Similar Posts