Ehoroskop za 14. mart
Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe

OVAN

Danas ste pod neverovatnom presijom. Ponestaje vam snage i inspiracije. Osećate se jako loše i potpuno nespremno da se suočite sa problemima i izazovima koji su pred vama. Verovatno osećate da je došlo vreme da menjate posao?! Takođe, i emocije trpe zbog vaše nervoze i napetosti vezane za poslovnu stranu.

BIK

Ukoliko želite i kad vam je to u interesu, vrlo lako ćete izmanipulisati druge ljude zarad vlastitih ciljeva. Danas ćete pogaziti neke svoje moralne principe ali i ostvariti neke svoje planove koje ste dugo potiskivali u drugi plan. Emotivno ste već duže vreme prilično nezadovoljni. Ipak, kasni večernji izlazak u vrlo lepom društvu može puno toga da promeni u vama!

BLIZANCI

Najveći teret posla je pao na vaša pleća! Radite za nekoliko ljudi, a niko ne ume ni hvala da vam kaže. Svi uzmiču dok se vi sve više podmećete. Osećate se iskorišćeno, naravno, ali ipak nastavljate da radite isto. Ipak, u ljubavi vam je makar lepo. Neke stvari se pomeraju sa mrtve tačke. Na kraju krajeva, zdravi ste, a to je ipak najvažnije!

RAK

Rekli ste neke stvari na pogrešan način i u pogrešno vreme. Neki su zapamtili vaše reči i sada se trude pošto poto da vam za njih ispostave račun. To vam je tako kad ne pazite šta i pred kim pričate! Ipak, izvucite pouku i od sada držite jezik za zubima! Zbog nervoze i stresa osećate lupanje srca. Prekontrolišite krvni pritisak.

LAV

Vi uživate i pružate svoj maksimum onda kad svi dignu ruke od vas i kad vam svi kažu otvoreno i u lice da nešto ne možete! A onda, kad vas na taj način nesvesno motivišu i jednom kad se pokrenete, baš kao danas što činite, tada vas niko i ništa višpe ne može zaustaviti. Danas ste čvrsto rešeni da pokažete svima, u inat, koliko vi zapravo vredite!

DEVICA

Vi težite perfekcionizmu, jednostavno ste takvi. Teško praštate greške i nedostatke drugih, a pogotovo onima sa kojima sarađujete. Ne budite toliko zlopamtilo. Smognite snage i naučite se mudrosti da pružite ili da prihvatite pruženu ruku. Najteži su oni koji “teraju mak na konac”. Ne budite jedni od njih. Osećaćete se lakše i bolje.

Ehoroskop za 14. mart

VAGA

Nekad je dobro i oslobađajuće da čovek prizna sebi i drugima da ne zna nešto. Jer, samo tad može i da nauči. Vi ste radoznali po prirodi a danas ćete imati prilike da proširite svoje vidike. Puno ćete raditi ali i spoznati mnoge stvari o sebi i svojoj prirodi. Kraj dana ćete dočekati umorni ali i prilično zadovoljni sobom i svojim rezultatima.

ŠKORPIJA

Danas ste puni samopouzdanja. Osećate se opušteno i toliko slobodno da svakom možete sve reći u lice bez ikakvog straha od nekakvih eventualnih posledica. I to je jedna jako lepa stvar. Osetićete se slobodno i steći svojim nastupom poštovanje kod kolega. Proverite stanje reproduktivnih organa. Čuvajte se infekcija.

STRELAC

Na poslu se situacija razvija tačno onako kako ste predvideli. Niko i ništa vam ne može i neće stati na put. Možete se, stoga, opustiti i svoju pažnju okrenuti ka nekim otvorenim ljubavnim temama. Danas ćete u ljubavi dobiti konkretnu ponudu koja se jednom u životu dobija. Ipak, osećate prolaznu ali vrlo jaku glavobolju. Proverite stanje sinusa.

JARAC

Ono što vi samom sebi možete uraditi, koliko vi sami sebe možete unazaditi, to ne može ni vaš najgori neprijatelj! Imate andjela čuvara koji bdi nad vama i koji je uvek tu kad vam je najpotrebnije. Biće tako i sada, ali ne računajte samo na srećne okolnosti. Pokrenite se i vi malo. Budite realniji. Bol u predelu donjeg dela kičme nije slučajan i prolazan. Proverite to kod lekara.

VODOLIJA

Reći ćete danas nekome ko je vrlo važan i bitan u vašem životu, otvoreno, u lice i bez ustezanja, tačno ono što mislite i osećate! Samo, nemojte prenagliti, jer biste sebi mgli za sva vremena zatvoriti vrata a to vam definitivno nije u interesu. Maksimalno se iskontrolišite da bi postigli željeni efekat. Očekujte krajem dana određeni vrlo značajan priliv novaca. Prekontrolišite krvnu sliku.

RIBE

Neko vam sa zlom namerom plasira poluistinite informacije. Ne ragujte odmah već sačekajte malo. Proverite iste informacije iz bar još jednog izvora. Važno je da osećate da se neke stvari sa mrtve tačke pomeraju. U ljubavnom smislu se već duže vremena nećkate da li ili se ne upustiti se u avanturu nekim na poslu. Jednom se živi, to neka bude vaš moto!

Similar Posts