Zec Petar

Zec Petar (Peter Rabbit) na veliko platno stiže iz obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjiga, prevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada.

Domaću publiku u animirano-igranom filmu „Zec Petar” očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove, ali i stvoriti nove. Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i nasmejaće vas do suza ovog proleća.

Od 29. marta u bioskopima

Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih, ali i onih malo starijih.

U glavnim ulogama našli su se glumci sinhronizacije – Stefan Bundalo (Zec Petar), Aleksandar Radojičić (zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (zečica Lepa), Milica Janketić (Belorepka), dok je glas gospodinu Tomi Makgregoru dao Dejan Dedić.
Animirano-igrani film Zec Petar počinje kada nestašni Zec Petar i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor i situacija se naglo menja.

Pogledajte trejler

Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. Zaljubljuje se u lokalnu slikarku Beu koja je istovremeno i zekina surogat majka.

Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee.

Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti – na londonsku stanicu metroa, pa sve do opasnih ulica grada i nazad.

Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Similar Posts