Zlatni most – Magična gondola, Eva Feler

 

Zlatni most

Uzbuđujući nastavak romantične trilogije o putovanju kroz vreme!

U Magičnoj gondoli Ana je započela putovanje kroz vreme, obrevši se u srednjovekovnoj Veneciji, gde je upoznala i druge putnike i zavolela jednog Sebastijana kroz sva vremena. Ušla je u tajno društvo Čuvara vremena i čeka je nova avantura.

Usred svečanosti dodele diploma, stižu strašne vesti iz Pariza: Sebastijano je zarobljen u XVII veku! Ana kreće na opasno putovanje i pronalazi svog prijatelja u Parizu.

Trebalo bi da je srećna, ali – on sebe smatra musketarom i ne zna ko je Ana. Nema nijedno sećanje na nju. Ana mora da mu oživi uspomene, kako bi ga vratila njemu samom i njoj.

Mnoštvo detalja iz života u Francuskoj ovog doba, istorijskih ličnosti, intriga, zavera, sve to vešto je upakovano u pitak avanturistički roman za tinejdžere.

Eva Feler (1956, Velbert) diplomirala je 1975. iz oblasti pravne filozofije i sve do 1992. radila je kao sudija, potom kao nezavisna advokatkinja do 2005. Od tada je samo spisateljica.

Objavila je romane različitih žanrova: romantične komedije, laku literaturu za odmor, trilere i istorijske romane. Pisala je i knjige po kojima su napravljeni TV filmovi.

 

Neko voli da putuje kroz prostor, a nekom se dogodi da putuje kroz vreme. U knjigama je sve moguće.

I tako je Ana putovala kroz obe dimenzije, jer je bila Čuvarka vremena. Otkrila je Veneciju s kraja petnaestog veka i Pariz u sedamnaestom.

Putovala je kroz vekove, kao što neko putuje s kraja na kraj grada, upoznala Sebastijana, zavolela ga u svom, ali i u svim ostalim vekovima.

Bila je svedok zavera, dvorskih intriga, musketarskih kodeksa, govorila je sve potrebne jezike, spravljala biljne tinkture umesto lekova i u svim tim avanturama pratila ju je jedna maska sa likom mačke, koja ima tajanstvenu moć.

Čarolija vremena i Zlatni most Eve Feler, uzbudljivi romani prepuni avantura i intriga, istorijskih činjenica i šake sentimenta.

Izdavač: Propolis Books

Similar Posts