Znaci zodijaka

Znaci Zodijaka zaglavljeni u snegu: Riba se oprašta jer misli da neće preživeti mećavu, Devica gunđa da je znala da treba da ostane kod kuće a Rak želi da mu neko kaže da će sve biti dobro

Osobine pojedinog znaka utiču na to kako će se ponašati u određenim situacijama. U nastavku pročitajte zabavan opis horoskopskih znakova koji su zapeli u saobraćaju zbog snežne mećave i procenite ima li u njemu istine.

Znaci Zodijaka zaglavljeni u snegu

Za OVNA je snežno nevreme napad prirodnih sila na njega lično, bez obzira na to što su na putu zapeli i drugi ljudi. Prvi će glasno izraziti svoje negodovanje i zatim izaći na mećavu kako bi svojim rukama probio put. Nema on vremena za čekanje zimske službe, a ionako je uveren da će put očistiti bolje od njih.

Za to vreme BIK razmišlja o tome hoće li mu uskoro postati hladno i koliko hrane ima u automobilu. Može podneti sve osim gladi.

Znaci Zodijaka zaglavljeni u snegu

BLIZANAC koristi priliku kako bi prijatelje na društvenim mrežama obavestio o tome da je zapeo u mećavi. Ovo je još jedan važan trenutak u njegovom životu i mora ga podeliti sa svima.

RAKU je samo potreban neko ko će ga držati za ruku i reći mu da će sve završiti dobro dok LAV novinarima koji snimaju prilog o zastoju na putu nudi ekskluzivni intervju o dramatičnoj situaciji.

3 najsrećnija znaka u 2020. godini

“Rekla sam ti da je trebalo da ostanemo kod kuće”, spočitava DEVICA i pokušava da na sebi uoči prve znakove upale pluća uzrokovane hladnoćom.

VAGA u svemu nalazi nešto lepo pa se zabavlja posmatranjem snežnih pahuljica koje blistaju kao dijamanti na noćnom uličnom svetlu, a ŠKORPIJA je spremna za još jedno intenzivno erotsko iskustvo u automobilu. Nema lošeg mjesta i vremena za to, a mogućnost da ga neko ulovi u akciji za njega je samo bonus.

Znaci Zodijaka zaglavljeni u snegu

STRELCU je mećava nova avantura u kojoj će maksimalno uživati, za razliku od JARCA kojeg situacija maksimalno frustrira. Priroda je pokazala svoju nadmoć, a on se oseća kao slabić zato što je ne može pobediti.

VODOLIJA radi ono što najbolje zna – pomaže svima. Pokušava ljudima da objasni da postoje mnogo gore stvari od snega i da moraju biti zahvalni zbog svega što imaju u životu na šta Jarac i Bik samo kolutaju očima.

Uspaničena RIBA oprašta se od voljenih jer je sigurna da neće preživeti mećavu.

Hvala sajtu: zadovoljna.hr

Similar Posts