Baš sam lepa

Baš sam lepa sa Ejmi Šumer u ulozi devojke koja je bolno svesna svojih fizičkih nedostaka ali sve dok ne doživi manju nezgodu.

Ljubitelje dobre komedije će uživati u ovom bioskopskom hitu

Baš sam lepa

Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

Kada Rene pogleda u ogledalo, vidi ženu koja nije dovoljno dobra i privlačna iako ima stalan posao, pristojan stan i verne i kvalitetne prijatelje.

Ali ona je oduvek želela više od toga! Ona želi da bude lepa – da poseduje vrstu lepote koja je neosporna i sve privilegije koje idu uz takvu lepotu.

Jedne kišne noći, ona će se zaputiti do lokalnog parka, baciće novčić u fontanu i preklinjaće univerzum da joj ispuni najveću želju: da bude lepa.

Baš sam lepa

Pogledajte trejler…

“Ono što me je odmah privuklo filmu bila je poruka,” izjavila je glumica, spisateljica i komičarka Ejmi Šumer i dodala: “Sve što sam oduvek želela je da nasmejem i usrećim ljude i mislim da ovaj film upravo to postiže.”

Ejmi se izuzetno lako poistovetila sa likom. “Ona je kombinacija mene i svih mojih drugarica. Rene ne vidi potencijal sa kojim raspolaže. Nadam se da će to, gledajuću nju, shvatiti mnogi ljudi koji imaju sličan stav.”

U filmu još igraju Mišel Vilijams ali i Naomi Kembel.

Similar Posts