pakovanje poklona

7 načina da upakujete poklon tako da bude zapamćen za ceo život

Biranje poklona za dragu osobu je samo po sebi pravi izazov. Odabrati pravu stvar ili sitnicu koja će nekome izmamiti osmeh na lice nije lako. Međutim, što se tiče pakovanja, vrlo retko obraćamo pažnju na detalje i tu obično nastupaju samo ukrasna folija i selotejp.

Da li ste razmišljali da povodom toga pustite mašti na volju i oduševite svoje najdraže i pre nego što otpakuju poklon? Želite da pakovanje izgleda upečatljivo, a jednostavno?

Ukrašavanje jelke

7 maštovitih, originalnih ideja kako da upakujete poklon, tako da dugo ostane u sećanju vama drage osobe

7 načina da upakujete poklon

Dekor od fotografija i razglednica
Sve fotografije i slike, čak i one koje ste isekli iz časopisa, sve će odlično da se uklope u dekorisanje poklona. Još više ideja na ovu temu možete naći ovde.

Perje
Perje odlično izgleda u ulozi ukrasa. Nije strašno ako pri ruci nemate pravo perje, napravite ga od belog papira ili papira u boji, i pričvrstite na upakovan poklon.

Fišek – paketić
Fišeci takođe mogu da budu odličan paketić za male poklone. Učvrstite fišek heftalicom i dodajte ukrase.

Dekoracija vunenim koncem
Pogledajte na koliko različitih načina se može iskoristiti obična vunica. Ovde možete dati mašti na volju.

Ideje sa dugmićima
Ko bi mogao da pomisli da se čak i običnim dugmićima može odlično ukrasiti poklon! Nanižite ih na konac i zalepite na ukrasni papir ili jednostavno ukrasite ukrasnu traku dugmićima

Belo na belom
Upakovati poklon u beli papir, zavezati ga belom ukrasnom trakom i dodati belu etiketu – zvuči neočekivano, ali je rezultat, bez obzira na to, očaravajuć!

Flaše sa kapicama
Napravite fišek od čvrste, jarke tkanine, zalepite ga pištoljem na lepak. Prilepite nos i bradu, i flaša vina će se pretvoriti u veselog gnoma.

Hvala sajtu: uspesnazena.com

Similar Posts