Crni leptir

CRNI LEPTIR U DOMAĆIM BIOSKOPIMA

Antonio Banderas i Pajper Perabo u uzbudljivom akcionom trileru

Akcioni triler Crni leptir premijerno je prikazan u okviru filmskog festivala FEST 2018, a sada se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

U glavnim ulogama su se našli Antonio Banderas, Pajper Perabo i Džonatan Majers, dok režiju potpisuje Brajan Gudmen američki je glumac i reditelj, poznat po filmovima “The Fast and the Furious: Tokyo Drift” (2006), “Minhen” (2005) i “Uhvati me ako možeš” (2002).

Na pitanje šta je to što “Crnog leptira” čini drugačijim u odnosu na ostale filmove u kojima glumi, Antonio Banderas je izjavio:

“Pre nego što prihvatim ulogu, uvek pažljivo pročitam scenario kako bih doživeo svet u kom je smeštena radnja filma. Kad je reč o “Crnom leptiru” imao sam sreću da je film rađen prema francuskom trileru, pa sam mogao da pogledam i original. Oduševio me je mračan psihološki pristup. Naravno, i ranije smo se susretali s temom usamljenog pisca u kolibi usred šume, ali Crni leptir je poseban, jer radnja gledaoca vodi od početka do kraja neverovatnom brzinom. Sve se odvija u deliću sekunde. Za mene kao glumca bio je neverovatan izazov da sve te slike, za koje je, recimo, Džoni Dep u “Tajnom prozoru” imao vremena na pretek, proživim kao u blicu foto-aparata. Sjajno iskustvo.”

U planinskom gradiću, koji muči muku sa nizom nerešenih otmica i ubistava, usamljeni pisac Pol u “lovu” je na ono za šta veruje da će biti scenario koji će mu spasiti karijeru. Posle napetog iskustva sa lokalnim skitnicom Džekom, Paul odlučuje da izmučenom prosjaku pruži utočište. Veza među njima vremenom postaje sve jača, a zahtevni Džek polako uzima sve veću ulogu u Paulovom radu. Jedne večeri, tokom oluje, koliba u kojoj su smešteni ostaje bez struje, i tada dvojica muškaraca započinju opasnu igru na život i smrt, koja će dovesti do konačnog kraja barem jedne priče.

Film Crni leptir je na repertoaru domaćih bioskopa od 10. maja u distribuciji Dexin filma.

Pogledajte trejler…

Similar Posts