Taxi 5

TAXI 5 U BIOSKOPIMA!

Gotovo da ne postoji osoba u našoj zemlji rođena 80-ih i 90-ih godina, a da nije pogledala barem jedan nastavak francuskog Taxija. 11 godina nakon poslednjeg nastavka, legendarni Pežo vraća se u svojoj petoj iteraciji.

Peti nastavak najpoznatije francuske akcione komedije koju je pre gotovo 20 godina napisao Luk Beson.

Za sve ljubitelje akcione francuske komedije Taxi stiže odlična vest – novi, peti nastavak je stigao u bioskope, a već sada možete da uživate u prvom trejleru!

 

Poznata francuska akciona komedija u kojoj jednu od glavnih uloga ima beli Peugeot 406 (407-ica u četvrtom delu), dobija i svoj peti nastavak, koji bi u evropskim bioskopima trebao da se nađe sredinom aprila, dok je ovih dana izašao i prvi trejler.

Taxi 5 u bioskopima

Zaplet filma baziran je na priči o italijanskim pljačkašima koji za svoje „poduhvate“ koriste egzotične Ferrari i Lamborghini automobile, dok policija angažuje legendarnog „taksistu“ kako bi im pomogao u hvatanju pomenute bande.

I u petom nastavku, glavna automobilska uloga pripala je Peugeotu 407, ali je zato umesto dosadašnjeg lika taksiste, kojeg je tumačio Samy Naceri, angažovan glumac Malik Bentalha. Producent je, a ko drugi, do Luc Besson, što obećava mnoštvo visokobudžetne akcije i nadamo se, dobru zabavu na nešto drugačiji, evropski način.

Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu Marseja , dobio je zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407 naslednik Pežoa 406 koji je jurio Marsejskim ulicama u prva četiri dela.

Taxi 5 u bioskopima

Film u bioskope dolazi u četvrtak 10. maja a u distribuciji Blitz Filma.

Similar Posts