Sve o ženama lavovima

Sve o ženama lavovima: Ponosne, strastvene, teatralne

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku lava.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s tim lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj i lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno, “izvući će svoje kandže”, a kada je ljuta, najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha. Voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti, njen život ispunjen je mnogim pobedama.

Sve o ženama lavovima

Seks & veze
Nezavisna i izražene individualnosti, žena lav želi partnera s kojim deli te osobine. Nije joj potreban neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac dovoljno siguran u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli zabavu i dinamiku – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Navike srećnih ljudi

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donje rublje, kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi da proba sve. U ljubavi najbolje se slaže s blizancima, strelcima i vagama.

Prijateljstvo
Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti žena lav kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni “obožavatelji”, ljudi koji joj se dive. Svoje prijateljice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih. Oprašta sve sve osim izdaje.

Sve o ženama lavovima

Kao što je lav kralj životinja, žena lavica je kraljica horoskopa
Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, puna života, rođeni vođa – takva je žena lav.

Izgled
Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražene crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju kosu.
Kraljevski se drži i nastupa. Uvek deluje uglađeno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima.

Stil
Bira odeću i modne dodatke samo vrhunskog kvaliteta. Ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.  Uživa u toplini, luksuzu, teatralnosti, posebnosti, divljenju. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska kod frizera.

Stil kupovine

Ona u šoping ide s pratnjom, s prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete, već da joj komplimentiraju.

Parfem žene lava mora biti jak, sladak i divan. Nepogrešiv izbor su parfemi “Roberto Cavalli“, Versace “Yellow Diamond” i Chanel “Coco Mademoiselle“.

Similar Posts