Dijelite - Iz ženskog ugla

Dijelite

Silovatelji hodaju ulicom. Žene mlatimo gdje god stignemo. Ova ubila sestru, 20 godina ju držala u škrinji, iznad nje sladoled za klince…

Plenković je izjavio da nema potrebe da itko da ostavku u vezi jučerašnjeg događaja. Čovjek je pobacao četvero djece sa balkona. Četiri puta istu stvar napravio. Jedno po jedno dijete. Socijalna služba radi sve po zakonu. Evo ravnateljice, odgovara novinarima da si uzmu zakon u ruke i malo ga pročitaju. Samo šteta, bit će da svi poznaju zakon bolje od njih samih.

Djeca usred zime, po buri, bez čarapa, bez jakne, gladni. Jedu rižu dok se imbecil od oca prežderava u kampu. Dijete od osam godina u peleni ide u školu, svima valjda pod normalno. Ravnatelj škole ne postoji. Roditelji koji su vidjeli isto, očito ne postoje. Susjedi? Ne postoje. Nitko nikada nije nijednom prijavio zanemarivanje djece? Anonimno? Dimnim signalima jebote, snađite se, bilo kako. Djeca su odavno mogla imati barem čistu odjeću, hranu, osnovnu higijenu. Čistu deku da se pokriju usred zime. Čisti krevet da ne spavaju u krevetu natopljenim vlastitim izmetom i urinom!

Dijelite – Iz ženskog ugla

Koji se kurac događa u Hrvatskoj? Koji jebeni kurac je ljudima da gledaju horor pred očima i ne reagiraju? Di je nestao čovjek?! Gdje je nestala jebena empatija? Samo svoju guzicu gledamo. Dok je nama dobro, svima je dobro. Radimo za minimalac, 12 sati na dan. Nema problema, budemo i 16. Ne morate ni platiti. Silovatelji hodaju ulicom. Žene mlatimo gdje god stignemo. Od stresa frajer vrti žarulje na cajkama. Opušta se siromak od pritiska javnosti. Huanito završi u zatvoru. Čovjek puši marihuanu da se održi na životu. Kriminalac. Odvratan kriminalac. Sram ga može bit!

Ova ubila sestru, 20 godina ju držala u škrinji, iznad nje sladoled za klince. Policija nosi škrinju pitaju se kaj je tako teška. Mi smo idioti. Država nam se smije u facu.

Objavite da se sutra otvara dućan, da ćete dijeliti besplatan grah, pola Hrvata ce doći. Objavite da Karleuša dolazi u Arenu. Rasprodana će bit. Objavite da Vatreni dolaze. Pola milijuna na trgu. Ljudi prosvjeduju za lijekove, 10 ih dođe. Dijete od 9 godina u bolnici, klinac iz razreda ga pretukao. Mali na infuziji leži u strahu. Čovjek se sruši nasred ceste, hitne nema. Propusta nema. Čovjek umire, nitko ne odgovara. Horvatinčić? Sinkopa. Dijete umre, jedina pedijatrica koja je pomogla, nju okrive. Di je nestao jebeni covjek?!

Hrvatska, raj na zemlji si. Raj na zemlji za svakog silovatelja, ubojicu, poremećenog psihopatu koju bi pobacao djecu sa balkona. Raj na zemlji za svaku ženu koja želi zadaviti vlastitu sestru i strpati je u škrinju. Raj! Dođite, imamo prekrasno more. Imamo prekrasne plaže. Radimo za minimalce. Šutimo i ne osvrćemo se na tuđu patnju i bol.

Dođite k nama, ovdje vam je sve oprošteno. Dođite k nama maltretirati životinje. Ako vam se ne sviđa od susjeda pas. Nema problema. Objesite ga usred noći za drvo. Nitko vas neće kriviti. Dođite k nama, socijalna će vas pozvati na razgovor isti tren, i vas i muža i prabaku iz groba dić ako niste krivi. Ali ako jeste, nemate brige. Svima je sve oprosteno ovdje. Svi postupaju po zakonu. Zakon zakon i samo zakon, a zakona nigdje. Pravde nigdje. Empatije i čovjeka NIGDJE.

Dijelite – Iz ženskog ugla

Kriminalci dođite k nama. Mi ćemo vam mahati iz Njemačke, Švedske, Nizozemske. Uzmite si Hrvatsku, i političare. I ministre. Ionako su na vašoj strani.

Tanja Škeva Ćubelić
Similar Posts