E horoskop za 22. januar

E horoskop za 22. januar

Pročitajte na blic.

Rakovi danas idu iz krajnosti u krajnost, Ribe raspoložene za samovanje

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas na polju ljubavi, posla, zdravlja…

Ovan

Iako ste i danas podložni različitim poslovnim uticajima, moguće je da ćete sve naprosto pustiti i okrenuti se zadovoljenju svojih htenja koja se tiču vaših potreba za druženjem i uopšte prijateljskim kontaktima. Umesto da se opterećujete dodatnim aktivnostima vi ćete naprosto na sve da stavite tačku i posvetite se uživanjima.

Bik

Polako vas obuzima radna groznica. Vi ćete bez obzira na sve vaše misli ili ideje okrenuti nekim ozbiljnijim temama, kao da želite sami sebe da usmerite na posao i okanite se nekih drugih manje bitnih stvari i dešavanja. Ukoliko vam je danas u planu neki od bitnijih poslovnih poduhvata, slobodno se upustite u njegovo razrešavanje.

Blizanci

Vaša mrzovolja postepeno popušta i ustupa mesto zamišljenosti i nekom vidu kovanja planova za budućnost. S obzirom na to da ste se pomalo uspavali u svojim crnim mislima, sada bi vam dobrodošlo da za sebe pokušate pronaći i nešto vedrije. Inače, to je za vas gotovo pa pravilo, da se ka budućnosti okrećete sa nadom i verom u bolje.

Rak

Vi kao i obično u svojim raspoloženjima idete iz krajnosti u krajnost. Kao da vam je na neki način određeno da krivudate od lepih ka manje lepim mislima i raspoloženjima i obrnuto. Ono što vam je svakako jako važno danas jeste da vas partner podrži, ma kako to njemu teško padalo u pojedinim momentima, zbog vaše hirovitosti.

E horoskop za 22. januar

Lav

Za vas je tek sada nastupio trenutak olakšanja. Kao da ste se malo više usredsredili na vaše emocije, a manje na posao, pa ste sasvim zadovoljni i ispunjeni. Umesto da se dešava da vam se na licu jasno ogleda mrzovolja, jer ste na neki način isključeni iz poslovnih zbivanja, vi naprosto sijate srećom upravo zbog lepih dešavanja na ljubavnom planu.

E horoskop za 23. januar

Devica

Kod vas je danas centralna aktivnost usmerena uglavnom na zdravlje i sve ono što se vaše zdravstvene situacije tiče. S obzirom na to da ste se ovih dana više nego inače posvetili poslu ili vašim najbližima, sada je pravi trenutak da se malo pozabavite i sa situacijom na vašem zdravstvenom planu te da obavite potrebne pretrage.

 

Vaga

Vagama je ovaj dan više usmeren na aktivnosti koje se tiču nekih prijatnih dešavanja, na ljubavnom planu, kao i na neke od vama bitnih aktivnosti usmerenih na zadovoljavanje vaših poprilično naglašenih potreba za kupovinom. Zadovoljstvo nalazite podjednako među proizvodima za ulepšavanje i ljubavnim kontaktima.

Škorpija

S obzirom na vaš dosadašnji radni tempo danas biste zaista mogli malo da usporite i odmorite se. Osećate jaku potrebu da se posvetite svojim najbližima, kao i da se povučete u ugodnu i sigurnu sredinu vašeg doma i uopšte porodičnog ili prijateljskog okruženja. Za sada nemate nameru da se u bilo šta više upuštate, potrebno vam je opuštanje.

Strelac

Vama je komunikativnost nešto što se zaista ne može razdvojiti od urođenih karakteristika vašeg znaka. Kad bi vam neko uskratio tu mogućnost osećali biste se kao da ne živite uopšte, jer je ona u vašem slučaju jedini pravi način da se iskažete sa svim svojim vrlinama i prednostima u odnosu na druge. Pazite da danas ne preterate, pa da vas ne okarakterišu kao brbljivca.

Jarac

Novčana pitanja su jedna od jako naglašenih u narednom periodu. Sada vam je najvažnije da se bez ikakvih ustručavanja pozabavite sa svojim finansijskim stanjem i da deo novca konačno uložite u neku od vama interesantnih oblasti. S obzirom na vas inače dobro organizovan finansijski plan i ovaj poduhvat će biti uspešan.

Vodolija

Za vas je svanuo bolji i lepši dan ispunjen zadovoljstvom ili ako već ne zadovoljstvom, barem dozom smirenja i prihvatanja trenutnog statusa. Sve vaše dosadašnje aktivnosti bile su usmerene na neku vrstu pokušaja bekstva iz okruženja kojim ste nezadovoljni, a tek sada ste uvideli da se rešenje nalazi na drugoj strani.

Ribe

Nije pogoban dan za vas, ni u kom smislu. Trenutno vam je više potreban mir i samoća, nego neka vrsta društvene aktivnosti. Želite da se osamite i na miru spoznate neke stvari o sebi i o vama dragim ljudima. Period izolacije vam je neophodan da biste se umirili i prihvatili da stvari ne stoje uvek onako dobro kako biste vi to hteli.

Similar Posts