Ehoroskop za 10. mart
Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJarac
VodolijaRibe

OVAN

Promena koja se desila tokom dana vam ne prija. Niste u prilici da blistate I budete u centru pažnje. Shvatićete da nema razloga za brigu I da možete da uživate, a deo svojih poslova I obaveza podelite sa kolegama. Svesni ste koliko vredite.

BIK

Pitate se gde grešite! U stvari, vašim sposobnostima I harizmom nekog ugrožavate.Jedini problem koji može da vas zadesi je tuđa zavist. To bi trebalo da vam bude kompliment. Imate entuzijazma na pretek.

BLIZANCI

Imate volju da se ističete I blistate, a dodatni motiv bi mogla da bude neka nova osoba koju ćete uskoro upoznati, a u koju bi ste mogli na neki način I da se zaljubite. Biće manje nervoze, napetosti I tenzije na poslu.

RAK

Uspeli ste da se izborite za neki posao, koji vam je bitan I koji volite I pred vama je faza dokazivanja. Ovaj dan je povoljan I za one koji su trenutno bez poslaili pokušavaju da pređu na bolje radno mesto. Neki bitan papir bi ste mogli potpisati tokom dana.

LAV

Bez prethodne analize I konsultacijesa nekim ko je iskusniji od vas, ne vucite poslovne poteze. Iz najboljih namera mogli bi ste da napravite grešku, čije ispravljanje vam može oduzeti vreme I energiju. Previše očekujete od nekoga.

Ehoroskop za 10. mart

DEVICA

Taman kada pomislite da ste rešili neki problem, naiđete na neku novu prepreku. Verovatno se pitate dokle ćete se vrtetei ukrug, a da pri tom ne vidite da se ipak, polako, ali sigurno penjete ka boljem poslu I karijeri. Zbog toga možda drugima delujete nerealno.

VAGA

Dobićete dodatnu energiju, kao I motiv I inspiraciju da zablistate I budete još bolji I uspešniji. Postoji mogućnost da do kraja dana dobijete ponudu za poslovni put ili ćete biti deo ekipe, koja treba da ugosti neke važne poslovne partnere iz inostranstva.

ŠKORPIJA

S osobama koje ste donedavno smatrali prijateljima imaćete napet odnos, jer bi ste mogli da se osećate iskorišćeno. Budite racionalni I pokušajte da odvojite porodične, prijateljske I druge veze od posla kojim se bavite. Zdravlje je odlično!

STRELAC

Okrećete se sebi I postoji mogućnost da prihvatite neke nove poslovne izazove koje ćete raditi s potpuno novom ekipom ljudi. Ukoliko planirate početak nekog privatnog biznisa, počnite sa prikupljanjem papira.

Ehoroskop za 10. mart

JARAC

Moraćete da ojačate volju I odradite obaveze koje se od vas očekuju. Volite da eksperimentišete I tražite nove I originalne načine dolaska do cilja. Pred vama su lepe stvari, ali vam nedostaje inspiracija. Ljubav cveta, uživajte!

VODOLIJA

Uzrok nervoze je vase nezadovoljstvo pozicijom koju trenutno zauzimate – ne dozvolite da se to vidi. Uzdajte se u sebe I sopstvene sposobnosti. Previše se brinete, nervirate I emotivno rasipate na poslu. Verujte u sebe!

RIBE

Na vama je da prihvatite poslove ili kombinacije koje vam se nude, bez obzira na to što u sebi nose dozu rizika. Od vase volje I odlučnosti zavisi koliko će vam se dobrih stvari desiti. Uverićete se da sreća postoji I da vas nije napustila.

Similar Posts