Film Led u bioskopima od 8. marta

Film “Led”, istinita priča, koju su na velikom platnu dočarali Miloš Biković i njegova devojka Aglaja Tarasova, uskoro u bioskopu!

Originalni naslov: Lyod
Početak prikazivanja filma: 08.03.2018.
Dužina trajanja filma: 113 min.
Država/Godina: Rusija/2018
Žanr: drama, mjuzikl, romansa
Glumci: Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik
Režiser: Oleg Trofim
Distributer: DEXIN FILM

Miloš Biković već nekoliko godina boravi u Rusiji, gde snima mnogobrojne serije i filmove, i tamo je stekao je ogromnu popularnost, zbog koje očigledno ima i poseban tretman.

Aktivno snima i radi u Rusiji, gde se odlično snašao. On ističe da ga publika potpuno drugačije doživljava nakon uloge zavodnika u popularnoj tamošnjoj seriji “Kuhinja”.

Naime, srpski glumac ima privilegije poput najpopularnijih glumaca u Holivudu.

“Zbog uloge u seriji ‘Kuhinja’ delovao sam kao šmeker za ženski deo populacije. Isto je bilo i posle u nastavku, u seriji ‘Hotel Eleon’. Tu igram glavnu ulogu, sestrića gazde hotela. Sad smo završili snimanje i treće sezone. Otkada je emitovana ova humoristička serija, ljudi u Rusiji me prepoznaju na ulici”.

SADRŽAJ

Film “Led” u kojem glavne uloge igraju Aglaja Tarasova i Miloš Biković, premijerno će biti prikazan 7. marta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, dok u redovnu distribuciju kreće 8.marta u bioskopima širom Srbije.

Emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. U ranom detinjstvu, Nađa je verovala u čuda i zamišljala kako istrčava na led uz ovacije i aplauze publike, gde izvodi svoj najlepši ples.

Ona postaje poznata plesačica zbog svoje vere i istrajnosti. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vraća se u rodni grad Irkutsk, gde ponovo pronalazi svoje snove, zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

 

 

Similar Posts