Grinč

GRINČ (THE GRINCH)

Premijerno 18. novembra 2018. u odabranim bioskopima

Grinč u bioksopima od 22. novembra 2018.

U 2D i 3D varijanti, sinhronizovano i titlovano

Režija: Scott Mosier, Yarrow Cheney / Nikola Bulatović
Glasovi: Benedict Cumberbatch / Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić, Danijela Vranješ, Vaja Dujović, Bane Jevtić, Milan Antonić
Scenario: Michael LeSieur, Tommy Swerdlow, po knjizi Dr Seuss
Žanr: animirana porodična komedija
Studio: Universal Pictures

Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući
neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Similar Posts