Horoskop dijeta Verujete li da zvezde utiču na efiksnost dijete? Astrološki gledano, nije svaka dijeta za sve znakove – oderđeni režim ishrane odgovara Lavu, drugi Biku…

Koja je vaša srećna boja

Ovan
Za ovna je u mršavljenju jedino bitna disciplina i tek tada ima uspeha. Mada je za svaku dijetu vrlo važno ne kršiti pravila , one kojima je to glavna odlika kao da su krojene za ovaj horoskopski znak.

Bik
Bik je najpodloćniji gojaznosti, pa samim tim najčešće i drži dijetu. Uporan kakav jeste, uspeva da se uzdržava, ali mu to teško pada. Isto se dešava ako vam je Mesec u Biku. Onda treba ponovo da pratite Mesečeve mene i uspeh je garantovan.

Horoskop dijeta

Blizanci
Reklo bi se da najlakše mogu da smršaju Blizanci (pored Strelca), ali mogu i neverovatno brzo da se ugoje pa su kod njih najuočljivije oscilacije, i često zbog toga naruše zdravlje.

Rak
Rak reaguje na sve, tako da i zdravstveno moće da se primeti kad je na dijeti. Kako i onako ima slab stomak, najbolje efekte postižu dijete koje su u skladu sa prirodom, organska hrana, voće i povrće samo u sezoni.

Horoskop dijeta

Lav
Lavu je glavni motiv za mršavljenje izgled. Ako pored tanjira stavi svoje fotke iz debele i mršave faze svaka dijeta će mu odgovarati, mada preferira sportski pristup mršavljenju koji uključuje i vežbe oblikovanja tela.

Devica
Devica je pomalo hipohondar, ali i ima osetljiv stomak pa dijeta kojoj se ona podvrgne mora da bude sa organskim namirnicama, medicinski proverena, da postoje dokazi da su uz njenu pomoć uspevali da oslabe mnogi pre nje.

Vaga
Vaga izgleda pristojno i debela i vitka. Ona vešto pokriva nedostatke, ali ako se mnogo ugoji mora na dijetu. Nažalost, prvo joj oslabi lice, jer pati što je sebe dovela do takvog stanja, koža joj se opusti, izgubi obline. Odgovaraju joj dijete u kojima ne strada raspoloženje.

Horoskop dijeta

Škorpija
Škorpija lako slabi, teško se goji, ali kad se jednom ugoji, skoro je nemoguće da skine kilograme. Treba napomenuti svim škorpijama da za njih nije dovoljna samo dijeta – moraju da promene i način života.

Strelac
Strelac lako može da smrša, ali i neverovatno brzo da se ugoji. Od debljine mu prvo stradaju noge, odnosno ima problema sa oticanjem, sa slabošću u nogama, čak i sa hodanjem. Zato ne bi trebalo da dozvoli da dođe u to stanje.

Jarac
Jarac je najmanje sklon gojaznosti, ali kad se ugoji, obično kilaža ne bude ravnomerno raspoređena. Njemu se goji čak i lice, dobija naduvene obraze, a stomak izgleda kao da nje njegov. Ali, vrlo brzo dijetom postiže dobre rezultate.

Horoskop dijeta

Vodolija
Vodolija, verovali ili ne, i uz najuspešniju dijetu jednostavno ne mođe da smrša ako ne oseti unutrađnji poriv za vitkošću. Dijeta koja bi njoj odgovarala mora da bude zanimljiva, egzotična, neobična, drugačija od svih ostalih.

Ribe
Sa dijetama nateže ide zaobljenim Ribama, zato moraju da budu uporne i da se ni na kratko ne opuštaju. Dovoljno je da se jedan dan zaborave, pa da vrate sve kilograme koje su teškom mukom skinule. Mršave ribe ( ne vitke) nikad se ne ubuce.

Lepava
Similar Posts