Kristofere Robine, gde si

Kristofere Robine, gde si? ViniPu i družina su stigli u bioskope!

KRISTOFERE ROBINE, GDE SI? (CHRISTOPHER ROBIN)

U bioskopima od 16. avgusta 2018.

U diznijevoj avanturi „Kristofere Robine, gde si?”, koja će svima prirasti za srce, dečkić koji je išao na brojne avanture sa svojom družinom ljupkih plišanih životinja, odrastao je i potpuno se promenio.

Sada je na njegovim prijateljima iz detinjstva da se pojave u našem svetu i pomognu Kristoferu Robinu da pronađe u sebi onog ljupkog i razigranog dečaka koji se izgubio.

U ulozi Kristofera Robina gledaćemo proslavljenog glumca, dobitnika prestižne nagrade “Zlatni globus”, Juana Makgregora.

Kristofere Robine, gde si?

Sada kada je odrastao, Kristofer Robin je preopterećen poslom, nedovoljno plaćen i nema sigurnu budućnost. Sada ima svoju porodicu, ali posao je postao njegov život, ostavljajući malo vremena za njegovu ženu i ćerku. Kristofer je zaboravio na idilično detinjstvo koje je proveo sa jednostavnim plišanim medom i njegovim drugarima. Ali kada se on i Vini Pu ponovo sretnu njihovo drugarstvo će se rasplamsati i podsetiti Kristofera na najbolji period života, beskrajne magične dane odrastanja koje je provodio isključivo u igri.

Pogledajte trejler

Similar Posts