mesečni horoskop za avgust

Blizanci – Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

Posao

Vaš vladar Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i olakšava vam da rešavate zaostale obaveze na polju finansija. Uspećete postepeno da nadoknadite zastoje i gubitke koje ste imali u prethodnom mesecu.

Obratite više pažnje na informacije jer ćete dobijati lažna obaveštenja iz nepoznatog izvora, sa nečijim ciljem da vas prevari i da vas ošteti finansijski.

Sunce i Venera će praviti trigon sa Jupiterom 7. i 8. avgusta. Nastavićete ranije započete i odložene pregovore sa jednim poslovnim partnerom o novim projektima.

Uspećete da se dogovorite oko nečega što ste ranije započeli i što će vam doneti dodatnu zaradu. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti, trgovine, komunikacija i saobraćaja.

Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u znak Lava. Vaši javni odnosi će početi da se odvijaju uspešnije nego u prethodnom periodu.

Sve što vas je ometalo uspećete da prevaziđete i da ostvarite bolji uspeh i privučete više klijenata. Vaša popularnost će biti u usponu.

Započećete nove poslovne pregovore i imaćete uspeha u održavanju prezentacija.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Pokrenućete nove poslove koji će biti u vezi sa trgovinom, kreativnim oblastima i menadžmentom.

Ako se bavite privatnim poslom, poboljšaćete ponudu vaših usluga što će vam doneti napredak u poslu i uvećati vaš profit. Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device i vaše polje završetaka.
ve što ste planirali uspećete da ostvarite u roku. Najviše uspeha ćete imati kroz oblasti trgovine energetskim resursima, industrije, zabave i usluga ulepšavanja.

Vaša stručnost i vaš autoritet će dobiti na ceni i klijenti će više tražiti vaše usluge.

Ulaskom Merkura u znak Device 29. avgusta, očekuju vas dobici kroz trgovačke poduhvate.

Nezaposleni Blizanci biće u mogućnosti da se zaposle u oblastima marketinga, trgovine, kao i u oblastima moderne tehnologije. Posao možete dobiti i u oblastima pravosuđa i medicine.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Ovo će doprineti značajnom poboljšanju i napretku vaše emotivne veze.
Komunikacija sa voljenom osobom će se odvijati mnogo bolje u odnosu na duži period.
Jedno drugom ćete poveriti mnogo toga što ste ranije prećutali i ostvarićete bliskost.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i omogućiće vam da prevaziđete nesporazume koje ste imali od ranije.
Vaš partner će biti otvoreniji prema vama i uspećete da se složite oko većine ideja koje budete imali o zajedničkom vremenu i aktivnostima.

Pokazaćete inicijativu za više zabave i razonode. Otići ćete na vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:
Delovaćete vrlo privlačno brojnim osobama tokom avgusta, a i vas će privući nekolicina osoba koje ćete upoznati na zabavama i putovanjima.

Ovaj mesec vam je posebno povoljan da uđete u emotivnu vezu koja će biti skladna, sa osobom koja će vam u gotovo svemu odgovarati.

Spontano ćete početi da se viđate i izlazite sa osobom koja će se vrlo brzo pokazati kao vaša srodna duša.

Oboje ćete biti ispunjeni emocijama i iznenađeni koliko se dobro slažete.
Stariji Blizanci će već u prvoj polovini avgusta posvetiti pažnju nekome ko je duže vreme u njihovoj blizini i pokazuje im naklonost.

To ćete učiniti iz radoznalosti. Ubrzo ćete shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo i započećete ozbiljnu vezu.

Zdravlje
Potrebna vam je promena klime, pa bi vam odgovaralo da nekuda otputujete. Najviše će vam odgovarati more ili planine jer je vašim plućima potreban što čistiji vazduh.

Izbegavajte gradske gužve i praktikujte plivanje i boravak u prirodi kad god ste u mogućnosti.

Bićete puni energije ali je važno da je usmerite u korisne fizičke aktivnosti i izbegnete umaranje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od raznovrsne hrane, pretežno voća i povrća. Najviše će vam prijati mešane salate od voća i povrća ili miksevi pravljeni u blenderu.
Lubenica, banana, kivi, jabuka, grožđe, urme i smokve uzimajte svakodnevno. Paradajz, papriku, šargarepu i tikvice takođe. Jedite više riba, a manje mesa. Izbegavajte grickalice.

Srećni brojevi
5, 9, 11, 18, 25

Similar Posts