mesečni horoskop za avgust

Devica – Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

Posao
Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose koji su u prethodnom periodu bili u zastoju. Razrešićete nesporazume koje ste imali na tom polju.

Sunce i Venera će između 8. i 9. Avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Kroz tajne kanale uspećete da nabavite neophodna sredstva koja su vam nedostajala da dovršite prioritetne poslove.

Ostvarićete dobitke i uvećati vašu zaradu. Napredak ćete ostvariti u pregovorima iza zatvorenih vrata gde ćete zaključiti unosne dogovore i ugovore.
Očekuje vas više uspeha ako se bavite oblastima zdravstva, pravnim poslovima i trgovinom na veliko.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta. Dovršićete i one obaveze koje kasne sa rokovima. Istog dana će Merkur ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u rešavanju unutrašnjih stvari u vašem radnom kolektivu.

Najvažnije je da obratite pažnju na osobe koje su sklone mutnim radnjama i intrigama radi ostvarivanja lične koristi, jer bi vam mogle naneti štetu. Sa takvima ćete prekinuti poslovanje.

Venera će biti u konjunkciji sa Suncem sredinom avgusta. Ovo je pravo vreme da započnete sa akcijama koje su od veće društvene i humanitarne koristi.

To će vam doneti naklonost klijenata, a uticaće pozitivno i na vašu popularnost i uvećanje obima posla. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u vaš znak.

Pokazaćete više inicijative u rešavanju komplikovanijih radnih zadataka.
Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, kao i vaš osećaj za sklad, lepotu i vrednosti.

Imaćete jaku motivaciju da se probijete i dođete do izražaja u ličnim nastupima.

Uspeh vas očekuje u oblastima menadžmenta, dizajna, administracije i industrije.

Pokrenućete nove projekte ulaskom Merkura u vaš znak.

Nezaposlene Device će imati velikog uspeha u nalaženju stalnog zaposlenja.

Najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja pružiće im se u oblastima zdravstva i trgovine.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Sunce i venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam sklad u porodičnim odnosima.

Više vremena ćete provoditi u svom domu i posvetićete svoje vreme i pažnju voljenoj osobi i članovima uže porodice.
U dogovoru sa partnerom ulepšaćete vaš zajednički dom kupovinom nečeg novog.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme sa partnerom kojeg ste imali manje nego što ste želeli u prethodnom periodu.

Merkur će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poverite partneru mnogo toga o čemu ste ranije ćutali.

To će poboljšati vašu komunikaciju i bliskost.

Ako ste slobodni:
Osoba sa kojom se povremeno viđate priznaće vam da je zaljubljena u vas ali će problem predstavljati činjenica da nije slobodna, tj. da je u vezi ili braku, što nema snage da promeni.

Predložiće vam da pokušate tajnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li da pristanete, jer ćete imati utisak da to neće funkcionisati.

Nakon nekoliko intimnih susreta, shvatićete da ste postali previše bliski i da se dobro slažete, pa ćete ući u tajnu vezu.
Nećete imati velika očekivanja i bićete ispunjeni.

Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu sa kojom su pre toga bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete da se i vi dopadate vašoj simpatiji.

Nakon samo jednog razgovora na tu temu ćete preći granice prijateljstva i postati intimni.

Zdravlje
Potrebno vam je više kretanja i fizičkih vežbi. U protivnom ćete brzo da se umarate i imaćete česte padove energije. Moguće su i meteoropatske smetnje, kada je nagla promena vremenskih prilika.

Potrebno vam je što više boravka u prirodi, na čistom vazduhu.

Plivanje, šetnje i svakodnevna psihofizička relaksacija održavaće vaše zdravlje stabilnim.

Vaša ishrana treba da sadrži više hranljivih materija kako bi vaš organizam mogao da bude u potrebnom balansu.
U tu svrhu svakodnevno možete da uzimate musli, ovsene i heljdine pahuljice sa mlekom ili jogurtom, razne voćne salate, kuvani krompir, masline, sir i urme, kao i voćne šejkove. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića.

Pijte više vode.

Srećni brojevi
9, 14, 17, 22, 26

Similar Posts