Mlad mesec 17. marta

MLAD MESEC 17. MARTA 2018. GODINE U INTUITIVNIM, SANJIVIM I OSEĆAJNIM RIBAMA!!!

Jaka intuicija i duboki unutrašnji glas sada može da izbaci iz dubine sve što je potisnuto i da nam da ispravan intuitivni pravac šta da radimo i kako da pokrenemo nešto novo.

Vrlo je bitno na Mlad Mesec da se ostave razni poroci. Sada je pravo vreme za pokretanje novih tokova u poslu, životnim navikama a nekom u emotivnom životu.

Mars planeta energije, borbe i strasti napušta znak Strelca i ulazi u Jarca gde se nalazi u svojoj egzaltaciji pa će mnogi imati probleme sa autoritetima ili će želeti da ih drugi poštuji i slušaju. Pojedine osobe koje imaju negativno položen mars mogu imati problem sa kostima, zubima , kolenima, lomovima. Neki mogu imati problem sa jednim roditeljem.

Želja za uspehom će biti naglašena i moguća uz istrajan, težak rad.

Ovaj Mlad Mesec naglašava kod mnogih osoba idealizam, dobrodušnost, opuštanje uz muziku, meditaciju. Pojedini znaci sada treba da obrate pažnju da ih neko ne nagovara na pogrešan put ili da rade nešto neispravno.

Poštujte svoju intuiciju i svoj unutrašnji glas jer svaka osoba je jedinstvena i ima svoj unutrašnji osećaj i jedinstven zapis svoje duše. Duboka energija Riba nam daje najdublju osećajnost i beskrajnu ljubav.

MLAD MESEC NAS SVE ISCELJUJE I DAJE NAM NEKU NOVU ENERGIJU SAOSEĆAJNOSTI, ZAVRŠETAK STAROG I POČETAK NOVOG KREATIVNOG POKRETA!!! SREĆNO!!!

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ASTROLOŠKI ZNACI ZA VREME MLADOG MESECA!!!

Astrolog: Željka Knežević

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts