mlad mesec u škorpiji

Mlad mesec u škorpiji 28. oktobra 2019. godine

Ovaj Mlad Mesec se dešava u ranim jutarnim satima na četvrtom stepenu Škorpije pa će najviše osetiti svi koji imaju neke planete na tom stepenu svi kardinalni znaci.

Izrada WEB sajtova

Mlad mesec u škorpiji

Sada je pravi trenutak za planiranje i postavljanje ciljeva posebno ako treba nešto da se skroz transformiše i pokrene nova akcija. Kako je ovaj Mesec i Sunce u opoziciji sa Uranom iz Bika mogle bi se dešavati iznenadne promene na polju finansija na celoj planeti u poljoprivredi i svim imovinskim oblastima.

Moglo bi doći do nekih objava kada je hrana u pitanju i mogući novi načini plaćanja. Mnoge osobe baš sada mogu da pokrenu novi način ishrane, potrošnje novca i energije.

Lepota žene je u njenim očima

Simbolika ovog meseca su transformacija ,strahovi, traume, energija i još mnogo pozitivni stvari pa ako vam je aspektovan negativno onda to i očekujte ili transformišite i ostavite lošu prošlost iza sebe.

U aspektu sa Uranom je potrebno da se obuzda inpulsivnost, nemar, kontradiktorna narav i napetost. Sada se ne vredi opirati promenama jer se one prosto dešavaju pa ih treba prihvatiti i krenuti novim životnim tokom.

Napunila sam 50: Za sledeće stvari me zaista više nije briga!

ŠTA SVE MOŽETE OČEKIVATI OD MLADOG MESECA U ŠKORPIJI?

Similar Posts