NEVIĐENI 2 (INCREDIBLES 2)

NEVIĐENI 2 (INCREDIBLES 2)

U SUSRET LETU, IZ STUDIJA DIZNI/PIKSAR, U NAŠE BIOSKOPE STIŽE NEVIĐENO DOBRA ANIMIRANA AVANTURA, “NEVIĐENI 2” (INCREDIBLES 2)!

FILM U KOME ĆE PRVENSTVENO UŽIVATI NAJMLAĐI, U BIOSKOPIMA ĆE BITI PRIKAZAN U DVE VERZIJE,
SINHRONIZOVANO NA NAŠ JEZIK I TITLOVANO I TO U 2D I 3D FORMATU!

Pozivamo dečicu da u subotu 16. juna povedu svoje mame i tate, bake i deke u bioskop Cineplexx Delta City, na jedinstveno druženje i premijeru filma “NEVIĐENI 2”.

Pogledajte sinhronizovan trejler

Od 17:oo časova u bioskopu Cineplexx Delta City, sa drugarima iz studija za animaciju dece “Čigra igra” učestvovaćemo u zabavnim i kreativnim radionicama, igraćemo se i družiti sa sjajnim glumcima koji su našim likovima pozajmili glasove, među kojima su Teodora Ristovski, Marko Marković, Slobodan Šarenac, Srđan Čolić, Srđan Dinčić, Ivona Rambosek, Todor Jovanović i drugi. Premijerna projekcija počinje u 18:30 časova.

Karte su u prodaji, budite brzi i obradujte svoju porodicu zajedničkim uživanjem u neponovljivoj avanturi tokom vikenda koji je pred nama!
Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille).

Pogledajte titlovani trejler

U sredu 20. juna u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19:30 časova biće održana premijera titlovane verzije filma, a karte za projekciju su u prodaji.

Od četvrtka, 21. juna “NEVIĐENI 2” biće na redovnom repertoaru svih bioskopa.
NEVIĐENI 2 (INCREDIBLES 2)

U bioksopima od 21. juna

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi.

Similar Posts