Nikolas Kejdž ogledalo

Nikolas Kejdž u napetom psihološkom trileru Ogledalo

U bioskopima od 24. maja

Najnovije ostvarenje Tima Hantera, psihološki triler „Ogledalo”, sa Nikolasom Kejdžom i Robin Tani u glavnim ulogama, stiže u domaće bioskope u četvrtak, 24. maja, i donosi priču o bračnom paru koji slučajno nailazi na mračne tajne koje skriva njihov novi poslovni poduhvat.

Radnja prati par koji kupuje stari motel u pustinji u potrazi za novim početkom, nakon što su izgubili ćerku u tragičnoj nesreći. No, ono što se isprva čini kao savršeni beg se brzo pretvara u uzbudljivu avanturu kroz tajanstveni svet kada Rej (Nikolas Kejdž) otkrije dvostruko ogledalo i slučajno svedoči ubistvu. U uvrnutoj igri Rej se mora boriti da sačuva sebe i svoju suprugu od jezive tajne povezane sa motelom i čudnim ljudima koji ga posećuju.

Pogledajte trejler

Nikolas Kejdž u napetom psihološkom trileru Ogledalo

Mark Blukas, Erni Lajvli i Žak Grej se pojavljuju u ostalim ulogama, a scenario su napisali Džeri Rep i Metju Vajlder.

Tim Hanter je američki televizijski i filmski reditelj, poreklom iz Los Anđelesa. Najveći deo karijere proveo je na televiziji, režirajući epizode najpopularnijih serija, među kojima su „Čista hemija“, „Red i zakon“, „Ljudi sa Menhetna“, „Gli“, „Slatke male lažljivice“, i „Američka horor priča“. Jedan od njegovih istaknutijih filmova je nagrađivano ostvaranje „Okuka reke“ iz 1986. godine.

Od četvrtka, 24. maja, film „Ogledalo“ naći će se na redovnim repertoarima bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Kombank dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Tuckwood, i Vilin grad Niš.

Similar Posts