Povratak Meri Popins

POVRATAK MERI POPINS (MARRY POPPINS RETURNS)

U bioskopima od 24. januara 2019.

Radnja Povratka Meri Popins se dešava 25 godina nakon događaja u slavnom prethodniku Meri Popins (1964). Džejn i Majkl Benks su sada porasli i žive u Londonu u vreme Velike depresije ’30-ih godina prošlog veka. Majkl stanuje u istoj kući u kojoj je odgajan, zajedno sa svoje troje dece i kućepaziteljkom. Njemu, međutim, u poslednje vreme baš ne cvetaju ruže. Misteriozna dadilja Meri Popins ponovo odlučuje da se pojavi u životu porodice Benks i da im snagu da izdrže i nastave dalje, ovog puta sa svojim prijateljem Džekom i ekscentričnom rođakom Topsi.

Pogledajte trejler

U nastavku slavnog filmskog mjuzikla će osim Emili Blant igrati još i Lin-Manuel Miranda, Ben Višou, Emili Mortimer i Piksi Dejvis. Povratka Meri Popins je režirao Rob Maršal, dok je scenario napisao Dejvid Megi.

Emili Blant u filmu “Povratak Meri Popins” oživljava magičnu rolu u kojoj je 1964. zablistala Džuli Endruz, a u kratkom tizeru stare junake zatičemo u odraslom dobu.

“Divno je videti te opet”, govore joj nekad mališani, a danas odrasli ljudi Džejn i Majkl.

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

Similar Posts