pun mesec u biku

Pun Mesec u Biku 12.11.2019.

Ovaj Pun Mesec će biti na 19. stepenu Bika što pravi sekstil sa Neptunom iz Riba, trigon sa Saturnom i Plutonom dok opozicija sa retrogradnim Merkurom iz Škorpije može izbaciti na površinu neke tajne.

Veliku snagu i moć ima ovaj pun mesec sa aspektima unutrašnjeg istraživanja i lične transformacije, kako unutrašnje tako i spoljne.

Venera u Strelcu

Baš u vreme punog meseca Venera će iz Strelca praviti kvadrat sa Neptunom iz Riba što je takođe jak aspekt gde ukazuje na to da se ljubav nikako ne može kontrolisati već je slepa, bez ikakve manipulacij,e samo ljubav. Ovo je Božanski aspekt pun emocija, saosećanja, razumevanja i prihvatanja. Sve osobe koje sada imaju partnere treba jasno da im daju do znanja šta očekuju od njih i od njihove veze. Vizije ovog aspekta može ponekad biti i veštači stvoren pa kada se realno pristupi uvek se jedna strana razočara.

Bik

Nezadovoljstvo sada ne treba zaobilaziti da ne dođe do još dublje frustracije. Ako niste u stanju da emocije iznesete i suočite se sa stvarnošću onda će se za to pobrinuti Mars koji će ući u Škorpiju 19. novembra i biti tu do 3. januara 2020.

Uživajte sa ovim punim Mesecom jer je Bik stvoren za sva čulna uživanja!!!

Sada u vreme Punog Meseca mogu se dešavati pojedine tajne ili neka znanja koja će da izađu na površinu.

Šta mogu pojedinačni znaci očekivati od ovog punog Meseca u Biku?

Similar Posts