frozen 2

Zaleđeno kraljevstvo 2 (Frozen 2)

Premijerno 20. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center
U bioskopima od 21. novembra 2019.

JEDAN OD NAJOMILJENIJIH ANIMIRANIH FILMOVA SVIH VREMENA “ZALEĐENO KRALJEVSTVO” DOBIJA DUGOOČEKIVANI NASTAVAK!

POGLEDAJTE TREJLER FILMA KOJI NAJAVLJUJE NOVE DOGODOVŠTINE ELSE I ANE

Iz studija Walt Disney Animation stiže nam animirana priča koju smo svi sa nestrpljenjem čekali “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2” (FROZEN 2), nastavak omiljenog filma iz 2013. godine!

Zaleđeno kraljevstvo 2

Svi koji su uživali u prvom filmu, nastavak avantura omiljenih princeza Else i Ane, zgodnog Hansa, preslatkog sneška Olafa i vernog irvasa Svena, moći će da gledaju u našim bioskopima od 21. novembra 2019. godine.

Film namenjen provodu cele porodice, koji će zasigurno usrećiti sve mališane i ovog puta nam predstavlja tim nagrađen Oskarom, reditelji Dženifer Li i Kris Bak i producent Piter Del Veko.

U originalnoj verziji filma, glasove glavnim junacima pozajmili su Idina Menzel, Kristen Bel, Džonatan Grof i Džoš Gad, dok su muziku napisali oskarovci Kristen Anderson – Lopez i Robert Lopez.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Da li ste znali?

Likovi iz filma „Zaleđeno kraljevstvo” Hans, Kristof, Ana i Sven imena su dobili razdvajajući ime Hansa Kristijana Andersena na slogove, čime je odata počast ovom velikom stvaraocu za decu.

Similar Posts