venera u strelcu

Venera u Strelcu – put putujem, ljubavi, zbog tebe!

Što je neko dalje, veće je uzbuđenje. Uzbuđenje koje donosi novo iskustvo, nova saznanja. Vrlo često se voli putovanje samo zbog sebe. Zbog samog putovanja. Mora se ići, mora se istraživati drugi grad, drugi mirisi, druge kulture. Mora se otkriti sloboda i nesputanost!

Horoskop za novembar

Koliko god godina da prođe, miris grada u kom smo doživeli ljubav, će nam ostati utkan u pore. I rado ćemo mu se vraćati. Bilo mislima, bilo istinskim putovanjem. Jer tamo smo bili srećni. Tamo smo osećali zadovoljstvo i bili ispunjeni. Tamo nam srce puni svoje baterije.

Venera u Strelcu

Nakon otkrića i suočenja sa mislima koje destruktivno deluju, Venera u Strelcu će okrenuti misao na ”sutra”. U redu je danas plakati, ali nije u redu da i na putovanju to isto činiš. Oko tebe biće novi ljudi, nova otkrića, novi mirisi. Ako si već krenula – budi hrabra pa produži! Venera u Strelcu nosi u sebi hrabrost. Hrabrost koja oslobadja dušu.

Strelac je 9 znak po redu, našeg prirodnog zodijaka. Kroz to polje prolazimo dušom svojom i idemo ka svrsi našeg života.

Srce koje voli

Istinska ljubav bi trebala biti poput Venere u Strelcu – slobodna, hrabra, uvek željna da upozna drugu osobu i da je druga osoba upozna.

Na koju god stranu da se krećemo, spajaju nas čarobne niti. Ako vam ljubav tokom ovog tranzita otputuje – ne mora da znači da će tamo da pronadje drugu osobu, možda baš tamo, kada je daleko, otkrije duboku ljubav ka vama.

FB: Astrologija, ljubav, život

Similar Posts