ringe,ringe,raja

RINGE, RINGE, RAJA (DUCK DUCK GOOSE)

U bioskopima od 06. septembra 2018.

Režija: Christopher Jenkins / Mile Novković
Uloge: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić…
Srenario: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim
Žanr: Animirani film

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve.

Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi.

Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.

Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Povedite decu u bioskop i proverite da li je suživot pataka i gusaka moguć:)

Similar Posts