Mlad mesec u Devici 9. septembra

Mlad mesec u Devici 9. septembra 2018.

Ako bi zanemarili zbunjenosti i nedefinisanu situacije, maglu od Neptuna koji pravi senku prema Suncu i Mladom Mesecu u Devici, onda bi to mogao biti vrlo pozitivan Mlad Mesec koji ima odličan aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca, koji nam daje svakodnevno spremanje i pravljenje reda u životu.

Ovaj pozitivan aspekt svima donosi uspehe u raznim životnim poljima pa se ne dajte zbuniti.  Ne dozvolite Neptunu da Vam zamaže oči i stvori zbrku, već sigurno, polako i istrajno krenite u pravljenje reda i pokretanje novih stvari u životu i završavanje nečega što je bilo bespotrebno, nedostižno i nerealno.

Recept za javar

Sada treba da budu oprezni Blizanci, Strelci, Ribe i Device jer oni imaju senke od Neptuna Pojedine Device mogu imati dobre prilike, samo oprez.
Bikovi, Rakovi, Jarčevi i Škorpije se neće dati zbuniti i predati iluziji Neptuna jer su oni sada čvrsto na svom putu realni i istrajni.

Danas 9. septembra Venera prelazi u Škorpiju pa će i na polju Venerinih tokova biti novosti po pitanju svega sto podleže Veneri.

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga

Škorpija

Strelac

Jarac

Vodolija

Ribe

 

Evo šta možete očekivati od Mladog Meseca u Devici?

Similar Posts