SAJAM TURIZMA U BEOGRADU: Veliki popusti za odmor!

Međunarodni sajam turizma, pod sloganom “Odmor te čeka“, održaće se od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu i na njemu će učestvovati 1.200 izlagača iz 55 zemalja.

Prvi put će se predstaviti Maroko i Južnoafrička Republika.

Agencije najavljuju da će do 25. februara, do kad traje sajam, za uplaćene aranžmane odobravati i do 50 odsto popusta.

Partner ovogodišnje manifestacije je Grčka. Generalni sekretar Turističke organizacije te zemlje Konstantinos Tegas kaže da je prošle godine Grčku posetilo 850.000 gostiju iz Srbije, a da se interesovanje srpskih turista ne ograničava samo na sever te zemlje, već je za 20 odsto porastao broj turista koji putuju avionom na dalje destinacije, do Atine i ostrva.

Istovremeno će biti organizovani i sajmovi opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, vina i suvenira.

Ove godine akcenat u ponudi je na kulturno-istorijskom nasleđu i aktivnom odmoru, koji je sve traženiji.

Sajam turizma

Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u letnjoj sezoni.

Sajam turizma je jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu. Samo turizam sa toliko šarma spaja biznis i zadovoljstvo, samo putovanja imaju neodoljivu privlačnost za sve ljude na planeti.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu…

Sajam turizma

Vaučeri za odmor u Srbiji – korak po korak

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

Sajam turizma biće otvoren u četvrtak u 10:00 sati, pojedinačna ulaznica košta 300,00 dinara, a grupna 200,00, koliko košta i sat parkinga.

Similar Posts