Vaučeri za odmor u Srbiji

Upoznajte svoju zemlju, njene predele i ljude kako biste je više cenili i voleli. Istražite šta sve Srbija može da vam ponudi.

Koliki je iznos vaučera, ko može biti korisnik vaučera, šta se plaća vaučerom, do kada se može iskoristiti vaučer, gde se podnose prijave, rok za podnošenje prijave, preuzmite potrebna dokumenta

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počeće od 4. januara 2023. godine na šalterima Javnog preduzeća “Pošta Srbije”, na teritoriji cele zemlje, saopštili su iz Ministarstva turizma. Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od po 5.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.
Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a od sledeće godine, prvi put, korisnici vaučera mogu biti i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju.
 Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2023. godine.
Svi zainteresovani koji žele da preuzmu vaučere potrebno je da sa uverenjem, ličnom kartom i rezervacijom u ugostiteljskom objektu, za najmanje pet dana boravka, dođu u poštu i popune zahtev. Njima će vaučeri biti isporučeni na kućnu adresu.
Vreme dostave zavisi od datuma aranzmana i guzve. Okvirno mesec dana.

Ko može biti korisnik vaučera…>>

Uslovi i dokumentacija za podnošenje prijave…>>

Podnošenje prijava, rokovi i rangiranje…>>

Način dostave i realizacija…>>

Similar Posts