Svetski dan orgazma je danas, 31.07.
Orgazam je, kao što znate, vrhunac seksualnog uživanja pa ovu priliku koristim da izrazim sućut svim onim ženama kojima su nekada popovali da je sramota da uživaju u seksu i onim koje su, ako su uživale, imale grižu savesti da li su podobne da vaspitavaju decu, mese slavski kolač i gledaju ljude u oči.
Izjavljujem sućut i onim ženama koje muškarci koji nemaju pojma šta je to vođenje ljubavi, koji misle da žena orgazmira samo zbog njegovog prisustva, na kraju pitaju – Jel ti bilo lepo? – a one moraju da odgovore – Aha, sve sam zvezde videla i obletela oko Zemlje tri puta, sve da njemu ne bi pala kruna s glave i ono za vjekijekova jer ženama je jedan od osnovnih zadataka da bilduju muški ponos čak i ako tu nema ničega za ponos, ni u dužinu ni u širinu ni u tehniku ni u trajanje.
Istraživanja pokazuju da oko 50% žena ne postiže orgazam tokom seksualnog odnosa, a da ga desetak odsto žena folira uglavnom zbog ovoga u prethodnom pasusu a ponekad i da skrati mučenje.
Zanimljivo je da skoro 90% muškaraca izražava nezadovoljstvo ako njihova partnerka ne dostigne orgazam, baš im žao! Ali jebi ga, nije greška u njemu, ne može on da se posveti i svom i njenom, mora da njoj nešto fali.


Inače, ko nije znao, postoji „mišić za orgazam“ (pubococcygeus muscle ili muscolo pubococcigeo) koji imaju i muškarci i žene. Žene vežbanjem tog mišića mogu doći do tog famoznog orgazma ili doživljavati intenzivnije orgazme da ne moraju da lažu da su prebrojale zvezde i izljubile se sa anđelima.
Problem je što ženama niko ne kaže da se posvete tom mišiću, kad da stignu kad im od kako se zadevojče guraju u glavu – sutra ćeš da se udaš, moraš da znaš da pereš, mesiš, kuvaš, pentraš se po prozorima da se cakle, u modernije vreme – nabudži sise, botoksiraj usta, pazi da ne zapatiš celulit, crkni vežbajući da bi imala ravan stomak, pa kad te on prošeta da ostali muškarci polude, sve misleći – ala bi ja jebo ovu, samo da je moja.
I u tome vam je problem, drage moje, svi bi vas jebali, retko ko bi se posvetio vama i vašem orgazmu.
Srećan Svetski dan orgazma onim ženama koje imaju ljubavnike, a ne samo jebače.
Hvala Mirjana Mimica Radojević Mahlat.rs

Similar Posts