Učenje engleskog jezika

Učenje engleskog jezika predstavlja potrebu svakog pojedinca u današnje vreme. Jer, bez ovog, svetski priznatog jezika, teško ste u mogućnosti da obavljate bilo koji posao vezan za računare, ili saradnju sa nekom od kompanija u inostranstvu. Zato je učenje engleskog jezika neophodno, a sve vidove i metode savladavanja možete potražiti u našoj i Vašoj Akademiji Oxford.

Za Vas smo pripremili najsavremenije načine i rada i zato Vas očekujemo, kako bi I Vi bili deo svetskog tima!!! Požurite!!!

Učenje engleskog jezika

Kako su obaveze svakog pojedinaca različite, tako i vi možete izabrati tempo učenja koji Vama najviše odgovara. Ukoliko želite engleski jezik da učite u vidu grupne nastave, gde nastava traje 64 školska časa, možete se prijaviti na redovan ili ubrzani kurs. Redovan kurs podrazumeva odvijanje nastave dva puta nedeljno po devedeset minuta, u trajanju od četiri meseca, dok je nastava za ubrzani kurs bržeg karaktera, sa svakodnevnom nastavom. Časove pohađate radnim danima, u trajanju od devedestet minuta, gde nakon odslušane nastave jedan nivo završavate za dva meseca.

Kada početi učenje stranih jezika?

Ukoliko ste više zainteresovani za pojedinačne kurseve u vidu individualne, poluindividualne ili on – line nastave, u trajanju od 50 školskih časova, možete se prijaviti svaki dan. Svaki čas za ovakav vid učenja je posebno prilagođen Vašem znanju, koncentraciji i vremenu koje možete da izdvojite za učenje.

Nadamo se da ćete se priključiti našem uspešnom timu i time osigurati Vašu budućnost. Vaša Akademija Oxford.

Učenje engleskog jezika

Usled ekonomskog, političkog, kulturološkog i vojnog uticaja, vremenom je počeo da biva korišćen na svim važnijim događajima, stvarajući među ljudima različitog porekla povezanost, putem olakšane komunikacije.

Kako bismo Vam što preciznije dočarali njegovu široku primenu, možemo navesti da ukupno 600 – 700 miliona ljudi na svetskom nivou, svakodnevno komunicira ovim jezikom. Njegova rasprostranjenost se definiše time što se pored gore navedenog on koristi kao maternji jezik u najvećim zemljama sveta kao što su Sjedinjene Američke Države, Engleska, Novi Zeland, Australija, Kanada…

Zbog svega navedenog, od svakog čoveka, koji želi da napreduje u svojoj karijeri se očekuje kvalitetno znanje i mogućnost dobre komunikacije ovim jezikom.

Similar Posts