venera u škorpiji

Venera u škorpiji: 12 stvari koje će nas mučiti do 1. novembra 2019. godine

Od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine Venera će se kretati jednim od najmističnijih znakova Zodijaka. Poprimiće obeležja Škorpije što će se odraziti i na naš pristup ljubavi, odnosima i novcu.

Kad Venera uđe u Škorpiju, najdublje strasti postaju centar našeg života. Više nas ne zadovoljavaju flertovi i površni kontakti, sad su nam potrebni “i duša i telo”!

Od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine, Venera u Škorpiji će u nama buditi snažna osećanja, dobro je da znamo kojih 12 muka će nas mučiti i da budemo spremni…

Ljubavni horoskop do 15. oktobra 2019. godine!

1. S ovom Venerom idemo na sve ili ništa, kao da ono u sredini ne postoji.

2. Ili volimo duboko, predano, intenzivno ili mrzimo. Taj ples na žici između krajnosti je silno snažan i nabijen emocijama. Ne možemo da se obuzdamo.

3. Idemo duboko, ispod površine, želimo da otkrijemo sve o partneru, ali i o onome što nas ometa da u ljubavi budemo zadovoljni.

4. Ne tolerišemo neiskrenost i laži.

5. Postajemo čak i opsesivni, naročito kad se zaljubimo. Ne možemo njega/nju izbaciti iz misli.

6. S ovim tranzitom češće se suočavamo s ljubomorom, posesivnošću, kao i s manipulacijama i kontrolom.

7. Osveta je oružje kojim se borimo protiv izdaje i napuštanja.
8. Ova Venera želi da kazni onoga ko ju je povredio.

9. Seks postaje izuzetno bitan u odnosima i ako na tom polju postoje problemi, može doći do udaljavanja, čak i do prekida veze.

Mesečni horoskop

10. Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, ali često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi.

11. Njena boja je crna. Kožnim odevnim predmetima naglašavaju seksepil, isto kao i zavodljivim donjim rubljem.

12. Pod njenim tranzitom u znaku Škorpije češće se događaju ljubavni trouglovi ili započinju odnosi sa zauzetim ili osobama u braku. Isto tako, ubacujemo se u odnose kojima dominiraju strast i fizička privlačnost.

Astrolog: Julijana Oremović

Hvala sajtu: lepaisrecna

Similar Posts