Dnevni horoskop za 10. 01.

Dnevni horoskop za 10. 01.

Pročitajte na blic.

Vaga će da se zaljubi do ušiju, a Ribe će da dobiju na lutriji

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Dnevni horoskop za 11. januar

Ovan

Sunce je u vašoj osmoj kući, što kod vas uzrokuje poteškoće sa zdravljem. Ako tome dodamo naglašene emocije, osetićete se prilično ugroženo danas. Najbolje bi bilo da se držite kuće, odmora i nekih preparata za jačanje imuniteta. Nikakve napornije aktivnosti danas vam neće prijati, pa nastojte da ih se klonite.

Bik

Ljubav je jedno od pitanja koje vas muči. Za sada niste najsrećniji u toj oblasti i čini vam se da se deo vašeg sveta srušio. Umesto što se žalite i očajavate nad vašom tužnom sudbinom, učinite nešto da to promenite. Izađite i osvrnite se oko sebe; sigurno ćete naići na nekog dovoljno zanimljivog, nekog ko prema vama neće biti ravnodušan.

Blizanci

Posao dobija dimenziju koju ste vi željeli i sada sa zadovoljstvom možete malo da odahnete i napravite nužni predah, što će se najbolje odraziti na vreme koje ćete posvetiti svojim najbližima. Prija vam saznanje da konačno imate vremena za sve one drage ljude koje do sada zbog obaveza niste mogli da vidite.

Rak

Ovaj dan vam je povoljan za nove podvige kad je o poslu reč i uopšte nove poduhvate koji bi unapredili vašu karijeru. Što se ostalih stvari tiče, situacija je manje-više ista. Odlučniji ste nego inače i lako je moguće da se upustite u neku novu aktivnost, koja bi ovog puta mogla biti i sportskog karaktera.

Dnevni horoskop za 10. 01.

Lav

Vama je trenutno najlepše kad ste kod kuće. Sa najbližima imate sjajan odnos i dobru komunikaciju koja vam mnogo znači. Od nekoliko životno važnih stvari vi ste realizirali jednu, a po nekima, to je baš ona najbitnija, sklad unutar doma. To je dovoljan razlog da se i u ovim tmurnim, hladnim danima osećate srećno i zadovoljno.

Devica

Dan je u znaku komunikacije i dogovora različite vrste. Za sada, osim nervoze osećate jedino potrebu da sve obaveze koje imate uspešno privedete kraju. Bez premišljanja se okrećete radu kao jedinom sigurnom izvoru zadovoljstva. To vam i nije tako loša ideja, mada ne bi bilo zgoreg da se malo više okrenete druženju.

Vaga

Ljubav je u vazduhu za sve pripadnike ovog vazdušnog znaka. Danas se osećate zaljubljeno i srećno, makar to na javi i ne bilo tako. Vaš svet je na neki način obojen toplim i nežnim emocijama, pa ćete, ukoliko ste zauzeti, zasigurno dobar deo dana provesti s partnerom. Ukoliko ste slobodni, pred vama su nova osvajanja.

Škorpija

Osetićete više elana za preduzimanje bilo kakvih novih akcija. Za sada će vam se misli najviše okretati prema poslu i zbivanjima u toj oblasti, koja je za vas trenutno od većeg značaja. Sve drugo puštate da čeka ili naprosto ostavljate za neki drugi dan.

Strelac

Mnogi pripadnici ovog temperamentnog znaka danas će danas biti raspoloženi za emotivne susrete i osvajanja. Sada vam je najbitnije da zadovoljite svoju potrebu za ljubavlju, što vi činite obasipajući partnera nesvakidašnjom pažnjom, koju vam on istom merom uzvraća. Slobodni Strelci neće oklevati kad je o upoznavanju novih osoba reč.

Jarac

S obzirom na Mesec u četvrtoj kući, trenutno bi vam najviše prijalo da se odmorite u poznatom, domaćem okruženju. Porodica, kao i odnosi unutar nje, danas dobijaju na značaju. Ono što vam je istinski potrebno jeste odmor koji bi vam, na neki način, olakšao sve poslovne poteškoće koje prebirate po mislima.

Vodolija

Ukoliko ste planirali da ovaj dan provedete malo opuštenije i mirnije, ne zavaravajte se. Pred vama je toliko obaveza koje će od vas zahtevati da se uglavnom posvetite telefonu i sastancima. Dan je ispunjen kontaktima s drugim osobama, zbog kojih nećete ni sekundu imati mira. Ipak, nastojte da sagledate stvari iz vedrijeg ugla. Sutra će biti bolje.

Ribe

Nekim pripadnicima ovog znaka danas se smeši novčani dobitak. S obzirom na način na koji je moguće da ga realizujete, vi ćete se verovatno prilično iznenaditi, ali isto tako i vrlo brzo dobijeni novac potrošiti. Imajte na umu da ovaj put obradujete i svoje najmilije, pa im priuštite nekakav sitniji poklon kao znak pažnje.

Similar Posts