Ehoroskop 26. mart

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe
Bikovi nek prestanu da kontrolišu sve oko sebe, Blizanci – opustite se malo

Pogledajte šta su vam pripremile zvezde na polju ljubavi, posla, novca, zdravlja…

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Pogrešno poslovanje je danas neizvesno. Ponekad suočavanje sa istinom zahteva i veliku moralnu hrabrost.

Ljubav: Kombinacija naglašenog erotizma i ličnog šarma predstavlja dobar izazov u svakom pogledu. Dobijate novu snagu kada vas bliska osoba ispunjava emotivnim oduševljenjem.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Iskoristite trenutak i razvijajte posao u smeru u kome ste naumili.

Ljubav: U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne različite uloge i da diktirate tok događaja. Za promenu, privlači vas neobična avantura.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.

Ljubav: Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da položite svoje “ljubavne račune”.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Neko odobrava caše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Ipak, pazite da se ne rasplinete.

Ljubav: Važno je da sledite svoj “unutrašnji glas” ili instinkt. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

Ehoroskop 26. mart

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku.

Ljubav: Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu avanturu. Nemojte sebi dozvoliti da se zanesete na pogrešnu stranu, uskladite svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Više se krećite.

Ehoroskop 26. mart

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove.

Ljubav: Stalo vam je da ostvarite zajedničke planove, ali nikako da uskladite svoj ljubavni ritam sa bliskom osobom. Stvari koje vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje.

Zdravlje: Nedostaje vam energije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Ljubav: Ponekad imate suviše stroge kriterijume i zahtevate da se ispuni vaša vizija o savršenom životu u dvoje. Emotivne varnice ili letargiju u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao novi “ljubavni suton”.

Zdravlje: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Budite istrajni.

Ljubav: Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate uslove koje neko ne moze da ispuni. Uživajte u onome što imate.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj i savet kao dobro ili korisno rešenje.

Ljubav: Na nivo vašeg pozitivnog raspoloženja najbolje deluju dobro društvo i uzajamna razmena osećanja. Ponekad vaša emotivna inspiracija prevazilazi nečija skrivena maštanja.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Držite se vašeg pravca poslovanja i trudite se da izvršavate zadatke na vreme.

Ljubav: Emotivni zanos u vama budi nove ideje, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u nečijem društvu, potreban vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Uradite nešto za sebe, pod velikim ste stresom.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Na pomolu je šansa za dobar posao i putovanje – vaša omiljena kombinacija. Očekuje vas veći novčani dobitak.

Ljubav: Imate veliki uticaj na voljenu osobu i to vam uliva dodatno samopouzdanje ili hrabrost. Povremeno morate da koristite i neke svoje skrivene adute u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Više spavajte.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Delujete samouvereno u svom ubeđenju. Verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni.

Ljubav: Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod.

Zdravlje: Nervozni ste, stres vam škodi.

Similar Posts